NATIONALMUSEUM

När: 19 februari 2019, kl: 18:00
Plats: Nationalmuseum på Blasieholmen.
Pris: 650,00 kr för medlem / 750,00 kr för övriga
Platser kvar: 0
Bokningsbar t o m: 2019-02-05
Övrigt: -

NATIONALMUSEUM 

TISDAG DEN 19 februari kl. 18.00 på Nationalmuseum på Blasieholmen.

Fredrik Eriksson, krögare, bjuder in till en god, okomplicerad måltid med ursprung i svenska råvaror och traditioner.
Med råvaror från den 55:e till 69:e breddgraden, oväntade smaker från det moderna Sverige och ett gastronomiskt hantverk i ryggraden, är vi stolta över att nu öppna dörrarna till Restaurang Nationalmuseum säger Fredrik Eriksson.
Liksom på övriga platser i museet tar restaurangen konsthantverk och design på allvar. Här har några av landets främsta formgivare inrett och designat allt som rör det dukade bordet, möbler och inredning.

I priset ingår fördrink och en trerätters måltid signerad Fredrik Eriksson. Även viner och alkoholfri dryck ingår.

Pris: 650 kr per medlem, gäst 750 kr.
Max antalet deltagare: 40
Anmälan görs på hemsidan senast den 5 februari 2019

 


 

Evenemanget är fullbokat!