VIKINGALIV & GLÖD

När: 30 november 2017, kl: 18:00
Plats: Vikingaliv & Restaurangen Glöd på Djurgården.
Bokningsbar t o m: 2017-11-23

VIKINGALIV & GLÖD

TORSDAG DEN 30 NOVEMBER kl. 18.00 besöker vi Vikingaliv & Restaurangen Glöd på Djurgården.
Vikingaliv vilar på historiska fakta kombinerat med de allra senaste rönen om vikingarnas historia. Vikingaliv kommer definitivt att vidga din syn på vikingatiden och väcka nya frågor om vårt skandinaviska förflutna. Hur kunde skapandet av ”myt-vikingen” på 1800-talet, påverka dagens bild av vikingarna? Som besökare kommer du även att fängslas av en resa tillsammans med våra vikingar.

Glöd är museets restaurang med utsikt över vattnet vid Vasahamnen, har ett av stans bästa lägen. Fokus ligger på kvalitet, vällagat och välkomnande i en nordisk känsla, både gällande mat och inredning.
I priset ingår:
– Entré till utställningen Vikingaliv och en tur i vikingafärden Ragnfrids Saga.
– Skogsvampssoppa med jordärtskocka, bacon, surdegsbröd och grönärtskräm
– Glöds mejramskorv med gulbeta, fänkål och potatispuré
– Ett glas husets vin/öl/mjöd
– Kaffe och liten tartelette

Pris för medlem: 615 kr, gäst 715 kr.
Anmälan senast den 23 november
Max antal personer 40

Medlemmar bokar genom att använda detta formulär (inom denna ram).
Övriga bokar genom att använda det nedre formuläret (inom ramen nedanför denna).

Icke medlem