PERUANSK MAT

När: 21 april 2017, kl: 18:00
Plats: Adressen är The Residence of Peruvian Embassy, Engelbrektsgatan 19, 1 tr, Stockholm
Pris: 520,00 kr
Bokningsbar t o m: 2017-04-11

PERUANSK MAT

FREDAG DEN 21 APRIL KL.18.00.
(Dörren till residenset öppnas kl. 17.55)

Följ med på en gastronomisk resa till Peru. Vi kommer att få uppleva allt från det traditionella peruanska köket till det moderna urbana.

Ambassadören José Beraun Aranibar hälsar oss välkomna. Hans hustru Dorte Bergendahl som är danska, presenterar peruansk mat. Därefter bjuds vi en peruansk buffé tillagad av Cajsa Johansson från Cajsas Kök i Uppsala. Residensets kock, Giam, ägare av Indio Kitchen i Stockholm svarar på frågor om peruansk mat.

Till buffén serveras två peruanska cocktails, Pisco Saur och Chilcano. Alkoholfria alternativ finns.

Vi kommer också att få lära känna några peruanska produkter som finns att köpa i svenska butiker.

Eftersom vi fått möjlighet att gästa det peruanska ambassadörsparets hem, residenset, finns inte möjlighet till sittplatser för alla. Ståbord finns tillgängliga samt ett litet antal sittplatser.

Aktiviteten är endast tillgänglig för medlemmar.

Pris: 520 kr/medlem
Max antal: 35