Personlighetsdysfunktion, den alternativa personlighetspatologiska modellen i DSM-5

När: 28 februari 2017, kl: 14:00
Plats: Förmaket, Sahlgrenska sjukhuset
Bokningsbar t o m: 2017-02-27

Välkomna till SNPF seminarium!

”Personlighetsstörning, personlighetssyndrom eller personlighetsdysfunktion; den alternativa personlighetspatologiska modellen i DSM-5”

Vill du få tillgång till artiklar i ämnen innan föreläsningen kan du maila Peter Jacobsson Peter.Jacobsson@regionhalland.se

Peter Jacobsson leg. psykolog, leg. psykoterapeut och verksam inom vuxenpsykiatrin Halland.

Tid: tisdagen den 28/2 kl. 14-16

Plats: Förmaket, Sahlgrenska sjukhuset, Vita stråket 12

Tag spårvagn 6,7 eller 8 alt buss 16, 25 eller 52 till Sahlgrenska sjukhuset. Kör du bil så finns parkeringsplatser för besökande bl a i parkeringshuset vid norra porten. Följ skyltar mot Vita stråket 12.

Anmälan: Via SNPFs hemsida, www.neuropsykologi.org, loggar du in på Mina sidor. Klicka på fliken arrangemang och anmäl dig! Vid eventuella problem med anmälan vänd dig till snpf@foreningshuset.se Anmäl dig senast 27 februari. Endast föranmälan. Seminariet är gratis.

Vill du bli medlem? Gå in via vår hemsida www.neuropsykologi.org.

Kontaktperson för arrangemanget: marita.hallgren@vgregion.se

Varmt välkomna!