Screening och diagnostik inom barn- och ungdomspsykiatri

När: 3 oktober 2018, kl: 14:00
Plats: Da Vinci, Wallinsgatan 6, Neuropsykiatri Mölndal
Bokningsbar t o m: 2018-10-02

Välkomna till SNPF seminarium!

Screening och diagnostik inom barn- och ungdomspsykiatri

Standardiserad och träffsäker triagering – en väg till kortare väntetider”

Markus Andersson, leg. Psykolog, leg. Psykoterapeut, medicinskt ledningsansvarig för BUP Halland intagningsenhet, Länsteam ADHD och Länsteam autism, doktorand vid medicinska fakulteten, Lunds Universitet

Tid: onsdagen den 3/10 kl. 14-16

Plats: Da Vinci, Wallinsgatan 6, Neuropsykiatri Mölndal

I föreläsningen kommer Markus Andersson även att göra en fördjupning inom ADHD bedömning.

rmaste busshållplats är Bifrost. Till Bifrost går buss 25, 186 och 753. Parkeringsplatser finns i närområdet men större parkeringsplats/hus finns endast lite längre bort, i Mölndals centrum.

Anmälan: ANMÄLAN: Via SNPFs hemsida, www.snpf.se, under Kommande aktiviteter eller via länken nedan. Via länken kommer du till Min sida på Föreningshuset. Logga in, klicka på fliken arrangemang och anmäl dig! Vid eventuella problem med anmälan vänd dig till snpf@foreningshuset.se.  Anmäl dig senast 2 oktober. Endast föranmälan. Seminariet är gratis.

Vill du bli medlem? Gå in via vår hemsida www.snpf.se och ansök under Medlem.

Kontaktperson för arrangemanget: marita.hallgren@vgregion.se

Varmt välkomna!

Styrelsen SNPF Västra

Bokningen är stängd sedan 2018-10-02 20:59:00!