Designdagarna 2017 - student

När: 15 november 2017, kl: 10:00
Plats: Slottsträdgården Ulriksdal (Stockholm)
Pris: 2560,00 kr
Bokningsbar t o m: 2017-10-30
Övrigt: Vänligen ange i meddelanderutan var du är inskriven student och på vilket program, samt om du har någon specialkost/allergier. Alla priser är exklusive moms

Designdagarna 2017

Som inskriven student vid SLU (LAR/Lia) eller vid Trädgårdsakademin och som medlem i Trädgårdsanläggarna erbjuds du ett förmånligt pris på våra Designdagar. Antalet platser är begränsat och principen "först till kvar'n" gäller. Fyll i din anmälan här och var noga med att ange om du ska vara med på middagen på onsdagskvällen (under tillval). Har du behov av specialkost (luncherna är vegetariska) så anger du det i rutan "meddelande".

För villkor och program hänvisas till vår hemsida www.svenskatradgardsdesigners.se/
Fakturan skickas inom ca 14 dagar med 10 dagars betalningsfrist. VÄLKOMMEN!

Om du inte uppfyller villkoren ovan anmäler du dig här:
ICKE MEDLEM

Tillval:
Jag har tagit del av och accepterar anmälningsvillkoren och priser, villkoren finns på vår hemsida : 0,00 kr
Jag önskar delta i middagen : 299,00 kr
Icke medlem