Mörkerfotografering - Workshop

När: 6 oktober 2017, kl: 18:00
Plats: Alingsås
Platser kvar: Evenemanget är fullbokat!
Bokningsbar t o m: 2017-09-29
Övrigt: Inställt pga för få deltagare (2017-09-29 EÖL)

Sara Brodén är en erfaren och kunnig fotograf som driver företaget imageu. Hon har en diger kundlista och är en van föreläsare och kurshållare. Vi har bjudit in henne som ledare för en workshop om just mörkerfotografering i samband med Lights in Alingsås. Kvällen börjar med ett teoripass som sedan följs av praktik. Vi får lära oss om fototekniska grunder för lyckade mörkerfoton och hur vi bäst nyttjar och framhäver ljuset.

Kursen tär förlagt till Alingsås under det välbesökta och världsdsberömda eventet Lights in Alingsås, då kända ljusdesigners från hela värden förvandlar staden till en levande ljusinstallation. Där har vi möjlighet att fotografera utemiljöerna. Klä dig efter väder. (Om vädret inte skulle vara på vår sida, fotograferar vi mörka inomhusmiljöer).

Tid:              Fredag 6/10 2017, kl 18-21

Plats:           Alingsås (vi samlas på ett centralt beläget café, detaljerad info skickas ut till de anmälda)

Pris:             1895 kr ex moms
Medlemmar och kandidatmedlemmar i Svenska Trädgårdsdesigners Förening betalar 1395 kr ex moms. (Fika köps av var och en på plats, ingår ej)

Anmälan:   Bindande anmälan via denna länk (kommer inom kort)
Antalet platser är begränsat. Sista anmälningsdag 29/9 2017

Övrigt:        Medtag kamerautrustning (systemkamera), stativ och antecknings-material. OBS: Ladda kamerabatterierna, töm minneskorten och ta redan på hur man ställer in det manuella läget (M) och hur man ändrar slutare och bländare på din kamera (kolla instruktionsbok eller googla). Har du inget stativ, finns ett par till utlåning. Anmäl i så fall intresse för det, vid anmälan.

Eftersom en stor del av kvällen (förhoppningsvis) tillbringas ute i parken bör du klä dig efter vädret och ha oömma skor på fötterna.

Villkor:       Villkor deltagare Fotoworkshop 2017-10-06

Varmt välkomna till en lärorik workshop!

Evenemanget är fullbokat!