Inställt Vidareutbildning i verksamhetsrevision 2020

När: 15 juni 2020, kl: 09:30
Plats: Quality Hotel Friends, Råsta Strandväg 1, 169 56 Solna (vid Friends Arena och Mall of Scandinavia)
Pris: 7200,00 kr
Bokningsbar t o m: 2020-03-25
Övrigt: Vänligen ange specialkost i noteringsfältet

Inbjudan till Skyrevs årliga vidareutbildning i verksamhetsrevision 2020

Skyrev har under flera år genomfört grundutbildning i verksamhetsrevision. Grundutbildningen har tagit sin utgångspunkt i skriften Verksamhetsrevision – en vägledning för kommunala yrkesrevisorer.  Främsta målgruppen är Skyrevs medlemmar som har genomgått Skyrevs grundutbildning i verksamhetsrevision samt certifierade kommunala yrkesrevisorer. I mån av plats kommer andra sökanden att kunna delta.

Utbildningen bedrivs i internatform med helpension. Pris per person: 7.200:-

Anmälan är bindande och görs senast 30 mars.

Kontaktpersoner från utbildningskommittén:
Eva Tency Nilsson, certifierad kommunal revisor vid Region Skåne, evatency.nilsson@skane.se

Karin Selander, certifierad kommunal revisor och revisionsdirektör vid Region Värmland, karin.u.selander@regionvarmland.se

Har du frågor kring utbildningen och dess innehåll kan du vända dig till någon av kontaktpersonerna i utbildningskommittén.

Är dina frågor av praktisk karaktär kring boende, logi, specialkost etc. vänder du dig till skyrev@foreningshuset.se

Bokningen är stängd sedan 2020-03-25 23:59:00!