Alla priser är angivna i SEK. Betalningsvillkor

Plats: Digitalt seminarium via Teams
Platser: Platser finns
Bokningsbar t.o.m: 2022-10-10

Krokoms nya förskolegård - utformad tillsammans med barn och pedagoger på förskolan
På en stor skogstomt i Krokom utanför Östersund ska det byggas en ny förskola och förskolegård. Lekande Stad och Outer Space fick uppdraget att skapa en programhandling för gårdens utformning. Med grund i platsanalys, barnens idéer och verksamhetens målsättningar har Krokoms nya förskolegård tagit form med visionen “En gård där barnens delaktighet, utforskade och ett lustfyllt lärande står i fokus.”

Jessica Agoes är arkitekt, processledare och arkitekturpedagog och driver Företaget Lekande Stad sedan början av 2021.

Joachim Vemmerstad är landskapsingenjör på Outer Space arkitekter. Ett landskapskontor som arbetar mycket med barn och unga vuxnas perspektiv, i allt ifrån sina egenproducerade platsbyggda möbler till programhandlingen för Kiruna stadspark.

Jessica och Joachim berättar om sitt projekt via Teams.

Gratis för Skolhusgruppens medlemmar och 100 kr för icke medlemmar.

Välkomna!

Som medlem gör du din bokning under Min Sida