Alla priser är angivna i SEK. Betalningsvillkor

Test i Hässleholm

När: 30 augusti 2020, kl: 13:00
Plats: Hässleholm
Pris: 295,00 kr
Platser kvar: 4
Bokningsbar t.o.m: 2020-08-29
Max antal biljetter/pers: 1
Övrigt: Kulturhuset, 2a våningen (Vattugatan 18)

Bokningen stänger: 23:59

Testlokalens adress:
Kulturhuset
Vattugatan 18
281 31 Hässleholm

Karta: https://www.google.com/maps/place/Kulturhuset/

Gå upp på 2a våningen och vänta i trapphuset vid hissen. Vid problem kontakta testledaren 073-024 33 46.

Om du väljer att delta bör du tänka på följande:

  • Du måste ha med dig giltig fotolegitimation, exempelvis körkort eller pass.
  • Endast personer som fyllt 18 år senast på testdagen får skriva test. Mensa Sverige har ingen möjlighet att testa personer under 18 år.
  • Testet påbörjas på utsatt tid och då kommer även dörren till testlokalen att låsas. Det är därför viktigt att du kommer i tid till testlokalen.
  • Mobiltelefoner, smartwatches eller liknande får inte vara påslagna under testet, inte ens i ljudlöst läge.
  • Testledaren kommer inte att tillhandahålla en klocka eller berätta hur mycket tid som återstår under testets gång. Däremot är det tillåtet att hålla koll på tiden med egen klocka.
  • Den exakta tidsbegränsningen för testet kommer att anges vid testtillfället. Var beredd på att avsätta cirka en timme med introduktion och frågestund inräknat.
  • Utskick av testresultat, samt identitetskontroll vid test, baseras på uppgifterna som anges vid anmälan. Se därför till att tillhandahålla aktuella och korrekta personuppgifter.
  • Vänligen skriv inte något i meddelandefältet (detta kommer inte läsas).
  • I samband med att du anmäler dig till testtillfället godkänner du att dina personuppgifter lagras och hanteras av Mensa Sveriges administration. 
  • Erlagd avgift återbetalas inte om du avstår från testet.

För närvarande accepteras endast betalning med Visa eller MasterCard. Om du inte har möjlighet att betala med något av dessa kort rekommenderar vi att du lånar ett giltigt kort av en bekant.

Efter genomförd anmälan och betalning följer en betalningsbekräftelse (kvitto) via e-post. Bekräftelsen kommer vanligtvis inom en timme. Skulle du mot all förmodan inte få denna bekräftelse kan ett fel ha uppstått vid registreringen. I den händelsen ber vi dig att snarast höra av dig till testsamordnare@mensa.se.

Om du får förhinder och inte kan närvara vid testtillfället kontakta testsamordnare@mensa.se, helst 24 timmar innan testet. Vi har då möjlighet att boka om till annat testtillfälle.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

VIKTIG INFORMATION:

Efter att anmälan till testet stänger kommer du inte längre åt informationen som står på den här sidan. 

Du måste därför spara eller skriva ut information om tid och plats så att du hittar till testlokalen samt kommer ihåg premisserna för testet!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Instructions in English? Please contact test-hassleholm@mensa.se before booking.

Har du ytterligare funderingar kring testet kan du läsa vår FAQ på http://www.mensa.se alternativt kontakta vår testledare på orten: test-hassleholm@mensa.se

Information om tillval:

Omtest med FRT-B (om du testat dig en gång tidigare): Välj detta tillval om du tidigare har skrivit FRT-A. Testet FRT-A togs i bruk våren 2006. Att tidigare ha utfört andra tester i Mensas regi, exempelvis Raven's APM eller Cattell CFIT, kräver inte att du väljer detta tillval. Vid oklarheter kan du kontakta testsamordnare@mensa.se. 

Bokningen är stängd sedan 2020-08-29 23:59:00!