Ungdomstest i Örebro

Plats: Forumhuset, Örebro Universitet
Pris: 0,00 kr
Bokningsbar t o m: 2018-02-12

Testning för dig under 18 år.

Vill du bli medlem i Mensa? Lördagen den 24:e februari kan du som är mellan 16 och 18 år att göra ett IQ-test i Örebro. Testningen leds av leg. psykolog Karin Kaill. Om du är intresserad, anmäl dig här.

Observera! Denna testning är endast för dig som fyller 16 år senast 2018-02-24 men som inte fyllt 18 år vid detta datum. Samtliga vårdnadshavares samtycke krävs för att du ska kunna göra testet.

Plats: Forumhuset, Örebro Universitet. https://www.oru.se/om-universitetet/hitta-hit/

Testledaren möter upp vid entrén mot parkeringen. Kom i tid, dörren låses 13.30!

Karta: https://goo.gl/maps/MLF35v2hTRr

Om du väljer att delta bör du tänka på följande:

• Du måste ha med dig giltig fotolegitimation, exempelvis pass.
  • Endast personer som fyllt 16 men inte 18 år på testdagen får skriva detta test.
  • Du måste ha samtliga vårdnadshavares tillstånd för att få göra testet. Ett par dagar efter din anmälan kommer du att få ett brev hemskickat med ett intyg som skrivs under av vårdnadshavare och returneras till testledaren. Observera att intyget måste ha inkommit till testledaren senast 2018-02-21. Utan detta intyg får du inte göra testet. Intyget finns också att skriva ut direkt här: här ska blanketten Tillstånd vårdnadshavare finnas att hämta
  • Testet påbörjas på utsatt tid och då kommer även dörren till testlokalen att låsas. Det är därför viktigt att du kommer i tid till testlokalen.
  • Mobiltelefoner, smartwatches eller liknande får inte vara påslagna under testet, inte ens i ljudlöst läge.
  • Testledaren kommer inte att tillhandahålla en klocka eller berätta hur mycket tid som återstår under testets gång. Däremot är det tillåtet att hålla koll på tiden med egen klocka.
  • Den exakta tidsbegränsningen för testet kommer att anges vid testtillfället. Var beredd på att avsätta cirka en timme med introduktion och frågestund inräknat.
  • Utskick av testresultat, samt identitetskontroll vid test, baseras på uppgifterna som anges vid anmälan. Se därför till att tillhandahålla aktuella och korrekta personuppgifter.
  • Testresultat kommer att skickas till dig med post några dagar efter testningen. Då får du också information om hur du går tillväga för att ansöka om medlemskap i Mensa.
  • Vänligen skriv inte något i meddelandefältet (detta kommer inte läsas).
  • I samband med att du anmäler dig till testtillfället godkänner du att dina personuppgifter lagras och hanteras av Mensa Sveriges administration.
  • Erlagd avgift återbetalas inte om du avstår från testet.

För närvarande accepteras endast betalning med Visa eller MasterCard. Om du inte har möjlighet att betala med något av dessa kort rekommenderar vi att du lånar ett giltigt kort av en bekant.

Efter genomförd anmälan och betalning följer en betalningsbekräftelse (kvitto) via e-post. Bekräftelsen kommer vanligtvis inom en timme. Skulle du mot all förmodan inte få denna bekräftelse kan ett fel ha uppstått vid registreringen. I den händelsen ber vi dig att snarast höra av dig till testsamordnare@mensa.se.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

VIKTIG INFORMATION:

Efter att anmälan till testet stänger kommer du inte längre åt informationen som står på den här sidan.

Du måste därför spara eller skriva ut information om tid och plats så att du hittar till testlokalen samt kommer ihåg premisserna för testet!

Instructions in English? Please contact karin..kaill@mensa.se before booking.

Information för dig som ska testas och för föräldrar finns här. (här ska dokumenten Information till dig som ska testas och information till förälder el vårdnadshavare finnas att hämta). I samband med din anmälan kommer du och dina föräldrar att få ytterligare information om testningen hemskickad.

Har du eller en förälder funderingar kring testet är du välkommen att kontakta testledare Karin Kaill på mail karin.kaill@mensa.se.

Bokningen är stängd sedan 2018-02-12 23:59:00!