Ungdomstestning i Stockholm för 16-17-åringar

Bokningsbar t o m: 2017-12-06

Testlokalens adress: Citykonferensen, Malmskillnadsgatan 46, 111 57 Stockholm

Karta: https://goo.gl/maps/EhMvbycyyNF2

Anmälan i receptionen, 1 tr.

Om du väljer att delta bör du tänka på följande:

• Du måste ha med dig giltig fotolegitimation, exempelvis pass.
  • Endast personer som fyllt 16 men inte 18 år på testdagen får skriva detta test.
  • Du måste ha samtliga vårdnadshavares tillstånd för att få göra testet. När din anmälan registrerats kommer du att få ett mail med ett intyg som skrivs under av vårdnadshavare. Observera att intyget måste tas med till testningen. Utan detta intyg får du inte göra testet.

• Testet påbörjas på utsatt tid och då kommer även dörren till testlokalen att låsas. Det är därför viktigt att du kommer i tid till testlokalen.
  • Mobiltelefoner, smartwatches eller liknande får inte vara påslagna under testet, inte ens i ljudlöst läge.
  • Testledaren kommer inte att tillhandahålla en klocka eller berätta hur mycket tid som återstår under testets gång. Däremot är det tillåtet att hålla koll på tiden med egen klocka.
  • Den exakta tidsbegränsningen för testet kommer att anges vid testtillfället. Var beredd på att avsätta cirka en timme med introduktion och frågestund inräknat.
  • Utskick av information, blankett, testresultat, samt identitetskontroll vid test, baseras på uppgifterna som anges vid anmälan. Se därför till att tillhandahålla aktuella och korrekta personuppgifter.
  • Testresultat kommer att skickas till dig ca en vecka efter testningen. Då får du också information om hur du går tillväga för att ansöka om medlemskap i Mensa.

• Vänligen skriv inte något i meddelandefältet (detta kommer inte läsas).
  • I samband med att du anmäler dig till testtillfället godkänner du att dina personuppgifter samt testresultat lagras och hanteras av Mensa Sveriges administration.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

VIKTIG INFORMATION:

Efter att anmälan till testet stänger kommer du inte längre åt informationen som står på den här sidan.

Du måste därför spara eller skriva ut information om tid och plats så att du hittar till testlokalen samt kommer ihåg premisserna för testet!

Instructions in English? Please contact izabella.berger@mindiq.se before booking.

Har du eller en förälder/vårdnadshavare frågor om testet är du välkommen att kontakta testledare Izabella Berger på mail izabella.berger@mindiq.se.

Icke medlem