Test i Kalmar

När: 30 september 2017, kl: 13:00
Plats: Galejan Sporthallen Smålandsgatan 23 392 34 Kalmar
Pris: 295,00 kr
Platser kvar: 0
Bokningsbar t o m: 2017-09-28
Max antal biljetter/pers: 1
Övrigt: -

Bokningen stänger torsdagen innan test kl 23:59.


Testlokalens adress:
Galejan Sporthallen, Smålandsgatan 21, 392 34 Kalmar

Karta: Kalmar Sporthall

Gå in genom huvudentrén och direkt in till höger så är du i sporthallen. Där är en trappa upp till vänster. När du kommer upp för den är lokalen bland det första du ser rakt fram.

 

Transport:

Parkering finns längs gatan framför om man har tur. Annars finns en stor parkering på baksidan.

Om man vill ta buss ligger det väldig centralt. Cirka 15 minuters gång från Kalmar Centralstation. Man kan också ta buss 105, 401, 404 eller 405 till hållplats Malmen. Hållplats Kalmar Norrgård ligger även den I närheten.

Om du väljer att delta bör du tänka på följande:

  • Du måste ha med dig giltig fotolegitimation, exempelvis körkort eller pass.
  • Endast personer som fyllt 18 år senast på testdagen får skriva test. Mensa Sverige har ingen möjlighet att testa personer under 18 år.
  • Testet påbörjas på utsatt tid och då kommer även dörren till testlokalen att låsas. Det är därför viktigt att du kommer i tid till testlokalen.
  • Mobiltelefoner, smartwatches eller liknande får inte vara påslagna under testet, inte ens i ljudlöst läge.
  • Testledaren kommer inte att tillhandahålla en klocka eller berätta hur mycket tid som återstår under testets gång. Däremot är det tillåtet att hålla koll på tiden med egen klocka.
  • Den exakta tidsbegränsningen för testet kommer att anges vid testtillfället. Var beredd på att avsätta cirka en timme med introduktion och frågestund inräknat.
  • Utskick av testresultat, samt identitetskontroll vid test, baseras på uppgifterna som anges vid anmälan. Se därför till att tillhandahålla aktuella och korrekta personuppgifter.
  • Vänligen skriv inte något i meddelandefältet (detta kommer inte läsas).
  • I samband med att du anmäler dig till testtillfället godkänner du att dina personuppgifter lagras och hanteras av Mensa Sveriges administration. 
  • Erlagd avgift återbetalas inte om du avstår från testet.

För närvarande accepteras endast betalning med Visa eller MasterCard. Om du inte har möjlighet att betala med något av dessa kort rekommenderar vi att du lånar ett giltigt kort av en bekant.

Efter genomförd anmälan och betalning följer en betalningsbekräftelse (kvitto) via e-post. Bekräftelsen kommer vanligtvis inom en timme. Skulle du mot all förmodan inte få denna bekräftelse kan ett fel ha uppstått vid registreringen. I den händelsen ber vi dig att snarast höra av dig till testsamordnare@mensa.se.

Om du får förhinder och inte kan närvara vid testtillfället kontakta testsamordnare@mensa.se, helst 24 timmar innan testet. Vi har då möjlighet att boka om till annat testtillfälle.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

VIKTIG INFORMATION:

Efter att anmälan till testet stänger kommer du inte längre åt informationen som står på den här sidan. 

Du måste därför spara eller skriva ut information om tid och plats så att du hittar till testlokalen samt kommer ihåg premisserna för testet!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Instructions in English? Please contact pontus.eriksson@mensa.se before booking.

Har du ytterligare funderingar kring testet kan du läsa vår FAQ på http://www.mensa.se alternativt kontakta vår testledare på orten: pontus.eriksson@mensa.se

Information om tillval:

Omtest med FRT-B (om du testat dig en gång tidigare): Välj detta tillval om du tidigare har skrivit FRT-A. Testet FRT-A togs i bruk våren 2006. Att tidigare ha utfört andra tester i Mensas regi, exempelvis Raven's APM eller Cattell CFIT, kräver inte att du väljer detta tillval. Vid oklarheter kan du kontakta testsamordnare@mensa.se. 

Evenemanget är fullbokat!