Alla priser är angivna i SEK. Betalningsvillkor

Inbjudan från Konstföreningen: Guidad visning av Chiaharu Shiota Göteborgs Konstmuseum

När: 26 september 2018, kl: 18:00
Plats: Göteborgs Konstmuseum, Götaplatsen
Pris: 130,00 kr
Platser: Platser finns
Bokningsbar t.o.m: 2018-09-25

Nu har du som medlem i Konstföreningen möjlighet att få en guidad visning av den janpanska konstnären Chiharu Shiota på Göteborgs Konstmuseum!

"Under våren 2018 öppnar Göteborgs konstmuseum en separatutställning med den internationellt uppmärksammade konstnären Chiharu Shiota (f 1972). Shiota arbetar i gränslandet mellan performance, skulptur och teckning och är känd för sina komplexa och poetiska nätkonstruktioner i ullgarn där hon korsar och knyter trådar från golv till tak."

Visningen äger rum onsdagen den 26. september. Som medlem får du bjuda med dig vänner och kollegor. Kostnaden är 130 kr per person och då ingår förutom den guidade visningen även inträde till övriga delar av museet.

Antalet platser är begränsat och sista anmälningsdag är 25/9.

Anmäl dig via formuläret nedan. (Gäller såväl medlem som icke medlem.)

Visningen börjar 18:00 och vi möts upp i entréhallen från 17:45.

Välkommen!

Bokningen är stängd sedan 2018-09-25 18:42:00!