Alla priser är angivna i SEK. Betalningsvillkor

Söndag 28 augusti: Eskilstuna United-DIF (Damallsvenskan)

När: 28 augusti 2022, kl: 15:00
Plats: Tunavallen
Bokningsbar t.o.m: 2022-08-28

Äntligen dags att fixa en bussresa till en bortamatch i Damallsvenskan för att stötta våra tjejer på plats! Vi tar oss till Eskilstuna en söndag i augusti för att sjunga fram laget på Tunavallen.

Är du medlem i JK kostar resan endast 145 kronor, är du inte medlem fyller du i dina uppgifter och köper medlemskap och resa för 305 kronor.

OBS! Matchbiljett löses på egen hand, JK har inga biljetter till våra bussresenärer!

Endast hem
Vill du åka endast hem så väljer du alternativet endast hem. Håll koll på din mail så får du den vägen reda på vilken buss som gäller för hemresenärer

Hoppa på efter vägen?

Vill du hoppa på efter färdvägen så kontaktar du reseklubben@jarnkaminerna.se innan du bokar så återkommer vi till er om det är möjligt att stiga på där.

Håll koll på din mail samt även JK´s officiella kanaler för info om avreseplatser och dyl, främst din mail för det är så vi kommer kommunicera med er.

BOKNINGEN ÄR BINDANDE OCH BOKAD RESA ÅTERBETALAS EJ!

Regelverk

Att tänka på:

* Endast 33 cl burkar eller flaskor är tillåtna på bussarna
*Respektera våra bussvärdar och chaufförer och följ deras uppmaningar och regler. Visa ALLTID respekt gentemot chaufförerna.
*Bussvärdarna har närsomhelst rätten att slänga av dom som missköter sig efter vägen. Då får du ta dig hem för egen maskin på egen bekostnad.
*Det är helt förbjudet att på något sätt banka eller slå på bussens inredning, inklusive tak och fönster. Den som bryter mot detta kan slängas av av bussvärden.Dessutom får du betala skador och eventuellt stillestånd för bussen vilket kan bli en ganska dyr historia.
*Sätt inte upp några somhelst klistmärken, vare sig i bussen eller på mat/rökstopp efter vägen.Tänd ingen pyroteknik vid stoppen.

Skulle någon hamna i fyllecell på aktuell ort kommer bussen inte att plocka upp dig på vägen hem.

Med det sagt, anmäl dig nu till livets roligaste pryl, nämligen bortamatcher!

Tillval:
28 augusti 2022, kl: 15:00