TÅG: Örebro-DIF 4/4

Plats: Behrn Arena
Bokningsbar t o m: 2020-03-22

Tågresa till Örebro!

När du anmäler dig till denna resa godkänner du vårt enkla regelverk som du skall ha läst innan anmälan. Regelverket hittar du under http://www.jarnkaminerna.se/regler-pa-resorna/

OBS! Nu kan även personer under 18 år åka med, det gäller dock givetvis 18-årsgräns för att köpa och förtära alkohol från tågets bistro.

OBS! INGEN MEDHAVD ALKOHOL ÄR TILLÅTEN! Öl, cider och vin finns till försäljning i bistron, endast på hemresa med anledning av tiderna.

För er som har betalat er medlemsavgift kostar resan 345 kronor. Om det finns platser kvar kommer även icke-medlemmar kunna boka men då även betala medlemskap på en gång, detta kostar 505 kronor.

Endast hem
Vill du åka endast hem så väljer du alternativet endast hem under tillval. Håll koll på din mail så får du den vägen reda på vilken vagn som gäller för hemresenärer

Tidtabell

Avgång Stockholm C 09.07
Ankomst Örebro C 10.50

Avgång Örebro C 16.25
Ankomst Stockholm C 18.05

OBS! Det går inte att bli av- eller påsläppt längs vägen.

Matchbiljetter ingår INTE i resans pris!

OBS: BOKNINGEN ÄR BINDANDE OCH KÖPT TÅGBILJETT ÅTERLÖSES EJ!

Medhavd alkohol är som sagt ej tilåten men alkoholhaltiga drycker finns till försäljning på tåget.

Välkomna till ytterligare en rolig tågresa med Järnkaminerna.

Bokningen är stängd sedan 2020-03-22 08:00:00!