Brynäs-DIF 1/2

När: 1 februari 2020, kl: 18:00
Plats: Gavlerinken
Bokningsbar t o m: 2020-02-01

Lördagen den 1 februari är det dags att ta sig till Gävle och heja fram Djurgår'n!

För er som har betalat er medlemsavgift för 2020 kostar resan 250:- och bokas via "Mina sidor", har du inget lösenord så klicka på " inget lösenord" så får du ett nytt till mailen. Resan hittar du under fliken " evenemang".

Är du inte medlem så kostar resan 410:- och då ingår medlemskapet, 250:- för resan och 160:- inkl avgifter för medlemsskapet. Medlemskap i JK är ett krav för att få åka med på resorna och ditt medlemskort skickas hem med posten.

Hoppa på efter vägen??

Vill du hoppa på efter färdvägen så kontaktar du reseklubben@jarnkaminerna.se så återkommer vi till er om det är möjligt att stiga på där. Vi åker E4:an till Gävle.

Matchbiljetter

Alla som reser med JK är garanterade biljett på bortastå. OBS! Det går inte att boka resan bara för att få biljett.

Håll koll på din mail samt även JK´s officiella kanaler för info om avreseplatser och dyl, främst din mail för det är så vi kommer kommunicera med er.

BOKNINGEN ÄR BINDANDE OCH BOKAD RESA ÅTERBETALAS EJ!

Att tänka på:

* Endast 33 cl burkar eller flaskor är tillåtna på bussarna
*Respektera våra bussvärdar och chaufförer och följ deras uppmaningar och regler. Visa ALLTID respekt gentemot chaufförerna.
*Bussvärdarna har närsomhelst rätten att slänga av dom som missköter sig efter vägen. Då får du ta dig hem för egen maskin på egen bekostnad.
*Det är helt förbjudet att på något sätt banka eller slå på bussens inredning, inklusive tak och fönster. Den som bryter mot detta kan slängas av av bussvärden.Dessutom får du betala skador och eventuellt stillestånd för bussen vilket kan bli en ganska dyr historia.
*Sätt inte upp några somhelst klistmärken, vare sig i bussen eller på mat/rökstopp efter vägen.Tänd ingen pyroteknik vid stoppen.

Skulle någon hamna i fyllecell på aktuell ort kommer bussen inte att plocka upp dig på vägen hem.

Med det sagt, anmäl dig nu till livets roligaste pryl, nämligen bortamatcher!

Evenemanget är fullbokat!