Anmälan till Kaknäscupen 2019

När: 17 augusti 2019, kl: 11:00
Plats: Kaknäs, Djurgårdens träningsanläggning
Bokningsbar t o m: 2019-08-10

Lördagen den 17 augusti är det dags för Kaknäscupen på DIF:s vackra träningsanläggning. I år inleds dagen med att DIF:s a-lag tränar på planen 10.30-12.00, sedan drar turneringen igång! Vi räknar med att finalen är slut cirka 16.00.

Här kan du som är lagledare anmäla ditt lag till turneringen och betala anmälningsavgiften på 500 kronor. Är du som lagledare ännu inte medlem kan du bli det samtidigt och då betala 660 kronor varav 160 kronor är för medlemskapet plus serviceavgift.

OBS! Skriv in lagnamn och tröjfärg under "Meddelande"!

REGLER

- Anmälningsavgift 500 kronor per lag

- 7-mannafotboll, var alltså helst fler än 7 spelare

- Det ska kanske inte behöva påpekas – men samtliga spelare ska givetvis vara Djurgårdare

- Samtliga spelare måste vara medlemmar i Järnkaminerna (när cupen spelas)

Alla lagledare kommer sedan att kontaktas via mejl för att informera Järnkaminerna om vilka som ska spela och annan viktig information. Så håll utkik på mejlen.

Som medlem gör du din bokning under Min Sida

Icke medlem