Elfsborg-DIF

När: 23 april 2018, kl: 19:00
Plats: Borås Arena
Bokningsbar t o m: 2018-04-23

Årets Andra bortaresa i fotboll går till Elfsborg och prislappen är satt till endast 250 spänn.

Observera att ny avreseplats 2018 för Järnkaminernas bussar är från Shell Ropsten!

För er som har betalat er medlemsavgift kostar resan 250:- och bokas via "Mina sidor", har du inget lösenord så klicka på " inget lösenord" så får du ett nytt till mailen. Resan hittar du under fliken " evenemang".

Är du inte medlem så kostar resan 410:-   och då ingår medlemskapet, 250:- för resan och 160:- inkl avgifter för medlemsskapet. Medlemskap i JK är ett krav för att få åka med på resorna och ditt medlemskort skickas hem med post.

AVRESA: 11.00 Shell Ropsten

Endast hem
Vill du åka endast hem så väljer du alternativet endast hem. Håll koll på din mail så får du den vägen reda på vilken buss som gäller för hemresenärer

Hoppa på efter vägen??

Vill du hoppa på efter vägen så mailar du reseklubben@jarnkaminerna.se för att se om det är möjligt att hoppa på efter vägen. Bifoga ditt telefonnummer i mailet så kontaktar reseklubben dig.

Håll koll på din mail samt även JK´s officiella kanaler för info om avreseplatser och dyl, främst din mail för det är så vi kommer kommunicera med er.

BOKNINGEN ÄR BINDANDE OCH BOKAD RESA ÅTERBETALAS EJ!

Regelverk

Iår kommer vi bli tuffare mot dom som eventuellt inte kan sköta sig på resorna både när det gäller  beteénde och skadegörelse. Kan du inte sköta dig, dricker för mycket, gör bort sig vid matstopp eller dyl så åker du helt enkelt av bussen. Vi kräver det och våra bussleverantörer kräver det!

Att tänka på:

* Endast 33 cl burkar eller flaskor är tillåtna på bussarna
*Respektera våra bussvärdar och chaufförer och följ deras uppmaningar och regler. Visa ALLTID respekt gentemot chaufförerna.
*Bussvärdarna har närsomhelst rätten att slänga av dom som missköter sig efter vägen. Då får du ta dig hem för egen maskin på egen bekostnad.
*Det är helt förbjudet att på något sätt banka eller slå på bussens inredning, inklusive tak och fönster. Den som bryter mot detta kan slängas av av bussvärden.Dessutom får du betala skador och eventuellt stillestånd för bussen vilket kan bli en ganska dyr historia.
*Sätt inte upp några somhelst klistmärken, vare sig i bussen eller på mat/rökstopp efter vägen.Tänd ingen pyroteknik vid stoppen.

Skulle någon hamna i fyllecell på aktuell ort kommer bussen inte att plocka upp dig på vägen hem.

Med det sagt, anmäl dig nu till livets roligaste pryl, nämligen bortamatcher!

Bokningen är stängd sedan 2018-04-23 12:29:00!