IFK Göteborg-DIF 11/9 (TÅG)

När: 11 september 2017, kl: 19:00
Plats: Gamla Ullevi
Bokningsbar t o m: 2017-09-11

När du anmäler dig till denna resa godkänner du vårt enkla regelverk som du skall ha läst innan anmälan. Regelverket hittar du under http://www.jarnkaminerna.se/regler-pa-resorna/

OBS! Nu kan vi för första gången på länge ta med personer under 18 år. Förutsättningen är dock att man sitter i en särskild vagn utmärkt av oss alternativt är i målsmans sällskap. Detta intygar man när man gör sin bokning.

OBS! INGEN MEDHAVD ALKOHOL ÄR TILLÅTEN! Öl, cider och vin finns till försäljning i bistron.

För er som har betalat er medlemsavgift kostar resan 650:- och bokas via "Mina sidor", har du inget lösenord så klicka på "inget lösenord" så får du ett nytt till mailen. Resan hittar du under fliken "evenemang".

Är du inte medlem så kostar resan 810:-  och då ingår medlemskapet, 650:- för resan och 160:- inkl avgifter för medlemsskapet. Medlemskap i JK är ett krav för att få åka med på resorna och ditt medlemskort skickas hem med post.

Endast hem
Vill du åka endast hem så väljer du alternativet endast hem under tillval. Håll koll på din mail så får du den vägen reda på vilken vagn som gäller för hemresenärer

Tidtabell

Vi återkommer med tider.

Matchbiljetter ingår INTE i resans pris!

OBS: BOKNINGEN ÄR BINDANDE OCH KÖPT TÅGBILJETT ÅTERLÖSES EJ!

Medhavd alkohol är som sagt ej tillåten men alkoholhaltiga drycker finns till försäljning på tåget.

Välkomna till ytterligare en rolig tågresa med Järnkaminerna.

Bokningen är stängd sedan 2017-09-11 09:59:00!