Alla priser är angivna i SEK. Betalningsvillkor

Avsnitt 2 - Fräscha upp dina kunskaper i InDesign!

När: 18 oktober 2021, kl: 18:00
Plats: Zoom
Platser kvar: Obegränsat
Bokningsbar t.o.m: 2021-10-17

Det här är kursen för dig som vill fräscha upp eller repetera dina kunskaper i InDesign! (Se nedan)

Kursen genomförs digitalt (via Zoom) och du kommer att få tillfälle att ställa egna frågor till kurslärare Jeanette Sténson Hallgren. Du behöver inte hänga med på egen dator, utan kan lugnt titta och lyssna på Jeanette. Kursen bygger på Förlagsklubbens mycket populära grundkurs i InDesign och den senaste versionen av programmet kommer att användas.

Jeanette Sténson Hallgren har mångårig erfarenhet av undervisning och layoutarbete och även skrivit ett flertal läromedel i grafiska program. Hon har flera gånger hållit i Förlagsklubbens populära grund- och fortsättningskurser i InDesign. Just nu är Jeanette i full färd med att skriva en ny bok om InDesign!

Förkunskaper: du bör ha gått Förlagsklubbens grundkurs i InDesign alternativt ha arbetat i InDesign.

AVSNITT 2 – Fräscha upp dina kunskaper i InDesign.

Vi kommer bland annat att gå igenom:

- Bild – montera, beskära storlek, preflight och länkar
- Färg – blanda och hämta färdiga färger
- Levande kolumntitlar
- Innehållsförteckning, Index och register
- Bokfunktionen, koppla flera dokument till ett enda med enhetligt register, innehåll, gemensam PDF-fil
- Nyheter i senaste versionen av InDesign

Och mer…

Datum: måndagen den 18 oktober
Tid: 18.00–ca 19.30
Plats: Zoom (länk skickas ut i förväg)
Pris: 500 kr

Bokningen är stängd sedan 2021-10-17 20:00:00!