Alla priser är angivna i SEK. Betalningsvillkor

Plats: Käppalaverket, Södra Kungsvägen 315, Lidingö. Hörsalen
Pris: 100,00 kr
Bokningsbar t.o.m: 2022-05-26

Varmt välkommen till Föreningen Vattens årliga strategimöte, där du får möjlighet att bidra med idéer kring hur föreningen kan utvecklas för att bli mer intressant för dig. Hur fortsätter vi att vara ett relevant tvärprofessionellt nätverk och en länk för kunskap mellan akademi och praktik? Hur skapar vi intressanta möten för dig och dina kollegor? Studieresor, webbinarium, seminarium eller internationella samarbeten; vad bör Föreningen Vatten satsa på? Hur kan vi skapa plattformar för ett aktivt nätverk som är till nytta för er som medlemmar?

Strategimötet avslutas med lunch tillsammans.

Kontaktperson: Jesper Olsson

Du som är medlem och kan logga in på Min Sida anmäler dig här.

Icke medlem

Fält markerade med * är obligatoriska.

Eventuell avvikande faktureringsadress

Om du önskar betala med e-faktura, vänligen välj e-postavi som betalsätt och maila organisationsnummer, GLN/Peppol-id samt operatör till kansliet@foreningenvatten.se så ser vi till att det skickas en e-faktura.

Önskar du specialkost, ange det i meddelanderutan nedan.