Föreningen Vattens julmingel

Pris: 0,00 kr
Platser kvar: Obegränsat
Bokningsbar t o m: 2018-11-27

Välkommen till Föreningen Vattens julmingel!

Välkommen till julmingel med Föreningen Vatten! Detta är andra året vi samlas för ett trevligt mingel en månad innan jul. För att göra det extra trevligt har vi bjudit in välgörenhetsorganisationen WaterAid som kommer och berättar om sin ambitiösa och samtidigt självklara målsättning ”Vatten, Toalett och Hygien till Alla – Överallt 2030”. De berättar om vad de gör och hur de gör det. Dessutom kommer de att berätta om Winnovators – en tävling som handlar om att lösa riktiga vattenproblem i utvecklingsländer och kanske vinna en studieresa dit.

Ta gärna med vänner och kollegor i vattenbranschen. Om de blir medlemmar* inför julminglet så skänker föreningen halva deras medlemsavgift till WaterAid. Detta är en chans för nya medlemmar att upptäcka vår fina förening och samtidigt stötta ett viktigt syfte i vår omvärld.

Det kommer finnas någon form av mat eller tilltugg så ange i noteringsfältet när du bokar om du har några allergier/specialkost. Det är begränsat antal platser – först till kvarn gäller. Sista anmälningsdag är 27 november.

Läs om medlemskap och anmäl dig som ny medlem här!

* Som medlem är du välkommen på en rad intressanta seminarier och andra arrangemang. Föreningen Vatten är en ideell organisation – ditt nätverk i vattenbranschen!

Det kommer finnas någon form av mat eller tilltugg så ange i noteringsfältet om du har några allergier/specialkost.

Det är begränsat antal platser så först till kvarn gäller.

Varmt välkommen!
Marta Juhlén
Föreningen Vattens ordförande

Bokningen är stängd sedan 2018-11-27 23:59:00!