Alla priser är angivna i SEK. Betalningsvillkor

Lunchmöte med Maria Rankka

När: 29 mars 2017, kl: 12:00
Plats: PWC, Torsgatan 21
Pris inklusive moms: 0,00 kr
Varav moms: 0,00 kr för medlem
Platser kvar: 55
Bokningsbar t.o.m: 2017-03-24
Max antal biljetter/pers: 2
Övrigt: -

Marknadsföringssektionen inbjuder till lunchmöte med:

Maria Rankka

Stockholms utmaningar och möjligheter

Stockholm är Europas snabbast växande huvudstad. Vi har ett starkt näringsliv med ett världsledande teknikkluster och här finns fler globala huvudkontor än i övriga nordiska huvudstäder tillsammans. Stockholm har producerat flest unicorns per capita i hela världen  efter Silicon Valley.(digitala företag som omsätter en miljard dollar). Men eftersom konkurrenskraft är en färskvara måste vi ständigt förbättras för att kunna fortsätta vara i framkant globalt sett. Konkurrensen mellan städer och regioner är hård. En bättre fungerande bostadsmarknad med ökad rörlighet, enklare regler för arbetskraftinvandring och konkurrenskraftig optionsbeskattning är några av de saker som krävs om vi ska fortsätta ligga i topp.

Vi har bjudit in Maria Rankka för att berätta vidare om Stockholms utmaningar och möjligheter. Maria är vd i Stockholms Handelskammare samt styrelseledamot i Stockholmsmässan, Trafikverket, Business Sweden och Pop House AB.

Innan Maria kom till Handelskammaren var hon vd för Stiftelsen Fritt Näringsliv/Timbro. Dessförinnan var hon delägare i det snabbväxande konsultföretaget Prime PR. Maria är även kolumnist i Svenska Dagbladet och medförfattare till nya boken Uppdrag förändring (Lava 2016).

Maria har en fil. kand. i statskunskap från Uppsala universitet samt har genomgått Stanford Executive Program på Stanford Graduate School of Business.

 

Dag:             Onsdagen den 29 mars 2017

Tid:                12.00-12.45, efteråt serveras lunchsmörgås med dryck

Lokal:            PWC, Torsgatan 21

Anmälan:     Företagsekonomiska Föreningen, www.fef.se

 

Björn Wolrath                                                               Rolf E. Ericsson

Bokningen är stängd sedan 2017-03-24 10:45:00!