Ville Höök, headhunter

När: 9 april 2014, kl: 12:00
Plats: Deloitte, Rehnsgatan 11, Stockholm
Bokningsbar t o m: 2014-04-03
Övrigt: FEF/FEI inbjuder till en enkel lunch.

Sektion Ledarskap & Management inbjuder till lunchmöte med:

Ville Höök, headhunter

Konsten att hitta rätt chef

Det blir allt viktigare och svårare för företagen att hitta och attrahera rätt personer till chefsbefattningar och till styrelser. Därför anlitas svenska och internationella Executive Search-konsulter alltmer. Rekryteringsprocesserna är idag är fortfarande till stor del manuella men den digitala utvecklingen har underlättat sökförfarandet.

Ville kommer att berätta för oss med aktuella exempel hur ett rekryteringsuppdrag genomförs

• Hur uppdraget såg ut och hur man kom fram till kravprofil och rekryteringsunderlag. Offerten.
  • Hur sökarbetet gick till: i egna nätverk och databaser, i jobsajter och andra digitala kanaler och genom annonsering. Kontakten med kandidaterna.
  • Hur man attraherade kandidaterna att söka jobbet.
  • Vilka urvalsmetoder (intervjuer, referenser och tester) man använde för att komma fram till rätt person och hur man fick denne/a att tacka ja. Avtalsteckning och uppföljning.
  • Hur minimerar man blindskär och vad kan gå snett.

Civilekonomen Ville Höök, Quality Search, arbetar med Executive Search sedan flera år. Uppdragsgivare är svenska och internationella företag och organisationer inom privat och offentlig sektor

Dag:  Onsdagen den 9 april 2014
Tid:  12.00 – 13.30
Plats:  Deloitte, Rehnsgatan 11
Måltid:

FEF/FEI inbjuder till en enkel lunch.

Anmälan: www.fef.se
E-mail: info@fef.se
Tel: 08-556 061 42 (9:00 – 12:00 Föreningshusets Medlemsservice)
Fax: 08-556 061 41

Bindande anmälan senast torsdag 3 april. Max 55 deltagare i den ordning anmälan inkommer. Föreningen tillämpar en frivillig avgift om 100:- vid lunchmötena. Kvitto kan erhållas. OBS! Utebliven ej avbokad plats debiteras med 200:-.

Välkomna

Björn Wolrath

Sören Berggren

Sektionsordförande

Bokningen är stängd sedan 2014-04-03 12:00:00!