Jens Spendrup, familjeföretagare och företagsföreträdare

När: 13 november 2013, kl: 12:00
Plats: Deloitte, Rehnsgatan 11, Stockholm
Bokningsbar t o m: 2013-11-07
Övrigt: FEF/FEI inbjuder till en enkel lunch. Observera att mötet inleds med lättare förtäring kl 11:30.

Sektion Ledarskap & Management inbjuder till lunchmöte med:

Jens Spendrup, familjeföretagare och företagsföreträdare

Jens Spendrup brinner för entreprenörskap och företagande och för Sverige. Utöver sin gärning som företagsbyggare har han ägnat stor del av sin tid för att stå upp för marknadsekonomin och enskilt ägande.

Som ordförande i Svenskt Näringsliv vill han göra det tydligt för alla – inte enbart för politiker och myndigheter - att om Sverige fortsatt ska vara framgångsrikt i den ökande globaliseringen - måste den politiska utmaningen vara att ge företagen konkurrenskraftiga villkor.

Jens kommer att ge oss exempel på vilka reformer och handfasta åtgärder som måste genomföras för att

• alla inser entreprenörernas avgörande roll och en grundförutsättning för vår välfärd
  • svenska företag fortsatt är framgångsrika på världsmarknaden
  • fler tar klivet och blir företagare
  • arbetslösheten och utanförskapet för de unga reduceras

Styrelseordförande i familjeföretaget Spendrup Bryggeri AB – Sveriges största bryggeri. I maj vald till ordförande i Svenskt Näringsliv med ca 60.000 medlemsföretag.

Dag:
Tid:
Plats:
Måltid:

FEF/FEI inbjuder till en enkel lunch.

Observera att mötet inleds med lättare förtäring kl 11:30.

Anmälan: www.fef.se
E-mail: info@fef.se
Tel: 08-556 061 42 (9:00 – 12:00 Föreningshusets Medlemsservice)
Fax: 08-556 061 41

Bindande anmälan senast torsdag 3 november. Max 55 deltagare i den ordning anmälan inkommer. Föreningen tillämpar en frivillig avgift om 100:- vid lunchmötena. Kvitto kan erhållas. OBS! Utebliven ej avbokad plats debiteras med 200:-.

Bokningen är stängd sedan 2013-11-07 12:00:00!