Kommunikation som affär

När: 9 maj 2012, kl: 12:00
Plats: KPMG, Tegelbacken 4 A, Stockholm
Bokningsbar t o m: 2012-05-03
Övrigt: FEF/FEI inbjuder till en enkel lunch.

Marknadsföringssektionen inbjuder till lunchmöte med:

Maria Arnholm – VD Springtime

Kommunikation som affär

I takt med utvecklingen av informations- och tjänstesamhället blir kommunikation allt viktigare. Samtidigt ökar tempot i kommunikationen, drivet av utvecklingen inom digitala medier. Att fatta sig kort, att hantera IR och PR, att vara medietränad, att kunna kommunicera i tider av katastrof – är kunskaper som moderna managers måste ha. Samtidigt är ju kommunikation inget nytt. Vi har alltid kommunicerat. Och det kommer vi att fortsätta med.

Maria Arnholm, som nu är VD på PR- och kommunikationsföretaget Springtime, har en gedigen erfarenhet från roller med stort innehåll av information och kommunikation, allt från att vara rådgivare till partiledaren och vice statsministern Bengt Westerberg till att vara kommunikationsdirektör för Coop.

Maria kommer att dela med sig av sin syn på kommunikation och hur man jobbar med den för att bygga, stärka och rädda ett varumärke.

Frågeställningarna och utmaningarna är många för de företagsledningar som vill nå sina affärsmål:

Hur gör man medarbetarna till ambassadörer?

Hur syns man under den allt viktigare Almedalsveckan?

Hur lever man sitt varumärke på nya marknader som dem i Kina eller Indien?

Hur hanterar man en kris? Kan man komma starkare ut ur den?

Dag:  Onsdag den 9 maj
Tid:  12:00
Plats:  KPMG, Tegelbacken 4 A, Stockholm
Måltid:

FEF/FEI inbjuder till en enkel lunch.

Anmälan: www.fef.se
E-mail: info@fef.se
Tel: 08-556 061 42 (9:00 – 12:00 Föreningshusets Medlemsservice)
Fax: 08-556 061 41

Bindande anmälan senast torsdag 3 maj. Max 90 deltagare i den ordning anmälan inkommer. Föreningen tillämpar en frivillig avgift om 100:- vid lunchmötena. Kvitto kan erhållas. OBS! Utebliven ej avbokad plats debiteras med 200:-.

Bokningen är stängd sedan 2012-05-03 23:59:00!