Kerstin Lindberg Göransson, Flygplatsdirektör, Chef division Stockholm, Luftfartsverket - Stockholm

När: 9 februari 2009, kl: 00:00
Plats: Arlanda Arlanda Conference & Business centre i Sky City (mitt emot nedgången till järnvägsstationen i Sky City)
Platser kvar: Obegränsat
Bokningsbar t o m: 2009-02-08

Sektion Finansiering inbjuder till möte med

Stockholm Arlanda Airport och framtiden

Stockholm-Arlanda Airport, som ägs, drivs och utvecklas av LFV, är ett viktigt nav för Stockholmsregionen och ligger i hjärtat av Skandinavien. Under 2007 passerade 17,9 miljoner resenärer flygplatsen. Drygt 218 000 flygplan startade eller landade på flygplatsens tre banor.

Stockholm-Arlanda Airport spelar en betydande roll för välfärden, inte bara i Sverige som helhet utan även i Stockholmsregionen. Arlanda skapar nya arbetstillfällen, är viktigt för turismen, näringslivet, export samt kultur- och kunskapsutbyten. Arlanda är arbetsplats för ungefär 15 000 människor, i cirka 250 företag.

Stockholm Arlanda Airport och framtiden

• Flygplatsen i stort, dess roll i regionen och landet
  • Utvecklingsfrågor
  • Miljöfrågor, hur hanteras de?

Vi kommer också att få möjlighet att besöka antingen kontrolltornets besöksbalkong eller den ännu ej helt färdiga nya terminalen.

Dag: den 09 Feb 2009
Tid: 17:00 OBS tiden
Måltid:

Luftfartsverket/Arlanda bjuder på en enkel förtäring under kvällen

Anmälan: www.fef.se
E-mail: info@fef.se
Tel: 08-556 061 42 (9:00 – 12:00 Föreningshusets Medlemsservice)

OBS! Max 60 deltagare i den ordning anmälan inkommer.

Bindande anmälan senast 2 februari.
OBS! Utebliven ej avbokad plats debiteras med 200:-

Välkomna!
Björn Wolrath                                                              Ossian Ekdahl Ordförande                                                                   Sektionsordförande

Bokningen är stängd sedan 2009-02-08 00:00:00!