När: 15 maj 2008, kl: 00:00
Plats: Clarion Hotel Stockholm: Ringvägen 98
Platser kvar: Obegränsat
Bokningsbar t o m: 2008-05-14

FEF och Civilekonomföreningen i Stockholm i samarbete bjuder in till denna spännande uppföljning på fef lunch mötet 9 april där Rickard Gatarski pratade om Internet världen och de nya villkoren för konsumtion och företagande.

Papperstidningens framtid?

Har du funderat över vad som kommer att hända med papperstidningarna i framtiden? Att framtiden är digital är de flesta överens om. Mediekonsumtion och informationssökning sker i allt större grad på Internet.

Vad kommer att hända med våra gamla, älskade papperstidningar och vad händer med det journalistiska innehållet när alltmer pengar och resurser läggs på nätet?

”Om tio år kommer vi att läsa huvuddelen av nyheterna via digitala medier.” – anonym chefredaktör

Vad har tidningarna för strategier idag och hur ser deras framtid egentligen ut?

Välkomna att lyssna till Stefan Melesko, ekonomie doktor med inriktning medier. Stefan har erfarenhet från ledande befattningar inom DN, reklambranschen och Bonniergruppen och är dessutom regelbunden krönikör i SvD, Medievärlden och Dagens Media.

Observera dagen samt tiden samt platsen!

Dag: den 15 Maj 2008
Tid: 17:30
Plats: Clarion Hotel Stockholm: Ringvägen 98
Måltid:

FEF och Civilekonomföreningen bjuder på enkel förtäring.

Anmälan: www.fef.se
E-mail: info@fef.se
Tel: 08-556 061 42 (9:00 – 12:00 Föreningshusets Medlemsservice)

Bindande anmälan senast fredagen 9 maj.

Välkomna!

Björn Wolrath                                                              Fredrik Lundstedt Ordförande                                                                   Klubbmästare

Bokningen är stängd sedan 2008-05-14 00:00:00!