När: 14 januari 2009, kl: 00:00
Plats: Ernst & Young, Jakobsbergsgatan 24, Stockholm
Platser kvar: Obegränsat
Bokningsbar t o m: 2009-01-13

Akademiska sektionen inbjuder till ett lunchseminarium med

Johan Roos, som innehar Bo Rydins och SCA professur i företagsekonomi med inriktning på strategi vid Handelshögskolan i Stockholm kommer att tala på temat

”Framtidstro och strategiskt tänkande i företag - hur påverkas det av finanskrisen?”

Vad betyder finanskrisen för strategiskt tänkande och agerande i företagen? Hur påverkar mindre och dyrare krediter långsiktighet och diskussioner i ledningsgrupper och styrelserum? Hur unik är den pågående krisens påverkan på strategiskt tänkande jämfört med andra finanskriser? Johan Roos kommer att resonera kring dessa frågeställningar och dessutom inbjuda till dialog med deltagarna. Johan Roos har tidigare varit ledare för en fristående och tvärdisciplinär forskningsstiftelse i Schweiz och professor i general management vid IMD i Lausanne. Han forskar främst om strategiprocesser och har varit med om att utveckla innovativa metoder för att sådana processer ska ge mer värde för alla inblandade parter. Dessutom har Johan Roos nyligen utsetts till ny rektor för Copenhagen Business School.

Dag: den 14 Jan 2009
Tid: 12.00 - 13.30
Plats: Ernst & Young, Jakobsbergsgatan 24, Stockholm
Måltid:

FEF/FEI bjuder på en enkel lunch efter föredraget

Anmälan: www.fef.se
E-mail: info@fef.se
Tel: 08-556 061 42 (9:00 – 12:00 Föreningshusets Medlemsservice)

Observera att vi inleder med föredragningen exakt kl 12:00.

Bindande anmälan senast torsdag 8 januari.
Max 88 deltagare i den ordning anmälan inkommer.
OBS! Utebliven ej avbokad plats debiteras med 200:-.

Välkomna!

Björn Wolrath                                                              Carina Beckerman Ordförande                                                                  Sektionsordförande

Bokningen är stängd sedan 2009-01-13 00:00:00!