Professor John McGee, Warwick Business School - Competitiveness in the global telecommunications in

När: 15 mars 2006, kl: 00:00
Plats: Ej angiven
Platser kvar: Obegränsat
Bokningsbar t o m: 2006-03-14

Akademiska sektionen och Företagsekonomiska Institutet inbjuder till lunch med

Professor John McGee, Warwick Business School

Competitiveness in the global telecommunications industry

Föredraget, som hålls på engelska, behandlar:

Competitiveness in the global telecommunications industry
·        An overview of the industry and recent trends, focusing on the business cycle and the tendency to boom and bust, and the changing economic structure of the industry.

·        The significance of network externalities and ?winner takes all? effects.

·        An assessment of Marconi in the UK, how it managed to fall so precipitately, how this is related to the ?new economy?, and what approach Ericsson might adopt.

Om John McGee

BA(Econ) (Manchester), PhD (Stanford, USA).

John är för närvarande Professor of Strategic Management vid Warwick Business School och Associate Dean för Warwick MBA.

Han var tidigare verksam vid Templeton College, Oxford University, där han var Dean of the College and Fellow in Corporate Strategy, samt vid London Business School som Director of the Center for Business Strategy.

Dag: den 15 Mar 2006
Tid:
Plats:
Måltid:

Anmälan: www.fef.se
E-mail: info@fef.se
Tel: 08-556 061 42 (9:00 – 12:00 Föreningshusets Medlemsservice)

Bokningen är stängd sedan 2006-03-14 00:00:00!