Alla priser är angivna i SEK. Betalningsvillkor

Oskar Silléns pris

När: 7 december 2021, kl: 12:00
Plats: FEI, Kammakargatan 10, Stockholm eller ONLINE – anslut digitalt från valfri plats
Pris inklusive moms: 0,00 kr
Varav moms: 0,00 kr för medlem
Platser kvar: Obegränsat
Bokningsbar t.o.m: 2021-12-02

Utdelning av Oskar Silléns Pris för bästa doktorsavhandling i företagsekonomi
För artonde året delar Företagsekonomiska Institutet ut pris till årets bästa doktorsavhandling i företagsekonomi. Juryns motivering presenteras av dess ledamot Prof. Andreas Werr, Handelshögskolan i Stockholm. Pristagaren annonseras på plats och presenterar därefter sin avhandling. En unik chans att ta del av högaktuell forskning inom det företagsekonomiska området.

Priset delas ut till minne av Oskar Sillén – banbrytare och portalfigur inom svensk företagsekonomisk forskning och utbildning. Oskar Sillén utnämndes 1915 till professor vid Handelshögskolan i Stockholm och blev 1917 ordförande i Föreningen Företagsekonomiska Institutet.
En lättare lunch serveras i samband med prisutdelningen.

Föregående års pristagare Emilia Cederberg i samband med prisutdelningen 2020 (Foto Carl Henrik Tillberg)

Avgift 0 kr
Anmälan senast 2/12

Bokningen är stängd sedan 2021-12-02 20:59:00!