Lunchmöte med Björn Tarras-Wahlberg

Plats: KPMG, Vasagatan 16, Stockholm
Pris: 0,00 kr
Bokningsbar t o m: 2019-11-11

Sektion Marknadsföring inbjuder till lunch med:

Björn Tarras-Wahlberg

Så här får det inte gå till!

För snart tre år sen år sen bildades Blasieholmens vänner för att kämpa mot byggandet av ett Nobelcenter på Blasieholmen. Björn Tarras-Wahlberg startade och ledde den lyckade kampanjen och kommer snart med en bok om hur det inte får gå till. Hör honom berätta hur man mot alla odds lyckades stoppa Nobelbygget, om alla felaktigheter som föregått, ja till och med om ”fusk och hot”.

Så stoppar man ett Nobelbygge!

Möt Björn Tarras-Wahlberg som är Ordförande i Stadsmiljöföreningen Blasieholmens Vänner, fd. Generalsekreterare World Taxpayers Associations, VD Skattebetalarna förening, Marknadschef LM Ericsson Norden, Chef SAFs enhet Riksdags- & kanslihuskontakt, Riksdagssekreterare Företagarnas Riksorganisation.

Dag och tid: Torsdagen den 14 november 2019, kl. 12.00 – 13.30
Plats: KPMG, Vasagatan 16 i Stockholm
Måltid: FEF och FEI bjuder på en enkel lunch efter föredraget.

Observera att vi inleder med föredraget exakt kl. 12:00.

Max 80 deltagare i den ordning anmälan inkommer. Föreningen tillämpar en frivillig avgift om 100 kr vid lunchmötena. Kvitto kan erhållas. Utebliven ej avbokad plats debiteras med 200 kr.

Välkomna!

Björn Wolrath   Richard Jansson Stiernblad
Ordförande   Sektionsordförande
Bokningen är stängd sedan 2019-11-11 20:59:00!