Alla priser är angivna i SEK. Betalningsvillkor

Pris: 0,00 kr
Bokningsbar t o m: 2019-01-10

FEF inbjudan 16 januari 2019

Sektion Finansiering inbjuder till lunch med:

Henrik Littecke

Grundare och Teknikchef Lysa

Henrik är medgrundare och teknikchef hos robotrådgivaren Lysa och arbetade tidigare som senior utvecklare och IT-arkitekt hos Avanza och har även erfarenhet från Ericsson. Lysa grundades 2015 och har sedan dess knutit till sig en rad finansprofiler som investerare och sparare däribland Nicklas Storåkers, Christer Gardell, Anders Borg och Karl-Johan Persson.

Fintech och det moderna sparandet

Många vet att höga avgifter äter upp en stor del av ens kapital. Färre vet hur mycket de egentligen betalar till banker och fondförvaltare. Dessutom ska man tänka på att sprida sina risker, ha en plan för sitt sparande, följa planen, undvika att låta sina känslor styra och kontinuerligt se över sina investeringar. Det är inte konstigt att man drabbas av placeringsångest. Genom att eliminera intressekonflikter och använda ny teknik erbjuder Lysa avancerad förvaltning till alla. I sitt anförande kommer Henrik Littecke fokusera på vart Fintech är på väg, spaningar på branschen och digitaliseringens framtåg.

Dag och tid:  Onsdagen den 16 januari 2019, kl. 12.00 – 13.30
Plats:             PWC, Torsgatan 21 Stockholm
Anmälan:      Företagsekonomiska Föreningen  www.fef.se

E-mail: info@fef.se

Tel:  08 – 556 061 42 (9:00 – 12:00 Föreningshusets Medlemsservice)

Måltid:          FEF och FEI bjuder på en enkel lunch efter föredraget.
Observera att vi inleder med föredraget exakt kl 12:00.

Bindande anmälan senast 10 januari. Max 80 deltagare i den ordning anmälan inkommer. Föreningen tillämpar en frivillig avgift om 100 kr vid lunchmötena. Kvitto kan erhållas. Utebliven ej avbokad plats debiteras med 200 kr.

Välkomna!

Björn Wolrath                                                                Jakob Eliasson

Ordförande                                                                    Sektionsordförande

Bokningen är stängd sedan 2019-01-10 23:59:00!