Bolagsjuristernas Förenings Vårmöte 11 april 2013

Pris: 800,00 kr
Platser kvar: Obegränsat
Bokningsbar t o m: 2013-04-02
Övrigt: Vid anmälan vänligen ange om Du tänker delta vid middagen. Vi vill också att Du anger om Du har några matallergier eller om Du har önskemål om vegetarisk mat.

Medlemmarna i Bolagsjuristernas Förening kallas härmed till föreningens

VÅRMÖTE

MED ORDINARIE FÖRENINGSSTÄMMA

TORSDAG DEN 11 APRIL 2013 KL. 13.00

Värd är Svenskt Näringsliv och vårmötet äger rum i Svenskt Näringslivs lokaler på Storgatan 19 i Stockholm.

Nytt för i år är att prisutdelningen av utmärkelsen "Årets Bolagsjurist 2013" kommer att äga rum i direkt anslutning till mötet. Därefter serveras gemensam middag.

Program för vårmötet samt dagordning för föreningens ordinarie föreningsstämma fanns bifogat i kallelsen som skickades ut via e-post 25 februari. Programmet för vårmötet finner ni även på hemsidan under fliken "Aktuellt".

Era anmälningar till vårmötet vill vi gärna ha före den 29 mars 2013. Eventuella frågor kan ställas till Aja Westman (klubbmastare@bolagsjuristerna.com).

Den som anmält sitt deltagande till vårmötet kommer att debiteras 800 kr, vilket kan betalas online med kort eller via faktura från BJF/Föreningshuset.

Observera att anmälan om deltagande vid vårmötet är bindande (vid avbokning efter sista anmälningsdagen debiteras hela avgiften). Vi är tacksamma om den som får förhinder ändå meddelar detta till Aja Westman på mail enligt adress ovan.

Varmt välkomna!

Hälsningar,

Styrelsen

Om du inte har tillgång till ditt medlemsnummer eller postnummer kan du även boka dej på evenemanget via MIN SIDA. (Där loggar du in med epostadress och lösenord, som du kan få skickat till din epostadress.)

Bokningen är stängd sedan 2013-04-02 23:59:00!