AFC Away

När: 27 juli 2019, kl: 10:30
Plats: Tunavallen
Bokningsbar t o m: 2019-07-25

Dags för Eskilstuna borta en lördagsmatch för ovanlighetens skull.

Vi kommer åka tidigt i förhållande till matchstarten då vi har hört rykten om en fest.
Denna fest ska befinna sig i stadsparken i Eskilstuna.

Vi ska precis som i vilken annan stad som helst ta över staden och på en sommarresa ska vi självklart ha en parkfest.
För den som inte är sugen på att hänga i en park timmarna innan match så kommer vi även ha en samlingskrog men mer om det senare.

Bra musik, skönt väder och sen självklart 3 poäng. Det är vad vi tänker erbjuda med denna resa en lördag i slutet på Juli.

Afc Eskilstuna är ett hot mot den svenska föreningsdemokratin vi annars är stolta över. Klubben försöker kringå bland det viktigaste vi har - 51% regeln. Den 27 Juli intar vi Eskilstuna, manifestrerar riktig supporterkutur, mot den moderna fotbollen, mot afc.

Samling: 10:30 på Gullmarsplans bussterminal. KOM I TID!

Avgång: 11.00

Ankomst: ca 13.00

Matchstart: 18.00 Tunavallen.

Hemkost: ca 23:00

Hemkomst: ca 23.00

OBS! kort resa, vissa bussar kan vara utan WC

OBS! Med reservation för ändringar! Bokning är bindande även om tid, datum eller plats skulle flyttas.

Ev. ändringar annonseras via vår hemsida/sociala medier

Som medlem gör du din bokning under Min Sida

Icke medlem