Tåg Göteborg

När: 10 april 2018, kl: 10:30
Plats: Göteborg
Bokningsbar t o m: 2018-04-07

Samling: 10:30  Stockholms Central Spår meddelas senare.KOM I GOD TID!

Avgång: 11:09

Ankomst: 16:20

Matchstart: 19:00 Gamla Ullevi

Avgång från Göteborg: 21:51

Hemkomst: 02:30

Äntligen Bajen Fans tåg till en borta resa!

Tåget blir av till bortapremiären mot Göteborg 10 April. Matchbiljett ingår i priset,dessa kommer att delas ut på tåget.

Bokning är bindande och återbetalas ej även om tid skulle ändras.

OBS!  Med reservation för ändringar!
Ev. ändringar annonseras via vår hemsida/sociala medier samt per mail till bokade resenärer. Det är ditt ansvar att hålla dig informerad.
Vi har ingen möjlighet att vänta in någon som är försenad då körplanen är minutiöst planerad av Trafikverket.

Därför är det otroligt viktigt att alla är på plats i god tid.

Om ni vill åka med en gruppering skriver ni er grupperingens namn i meddelande fältet. Skriv EXAKT samma beteckning (t.ex. Katarina Sofia, Rågsved eller Bajenmupparna. Ni som åka med en polare skriver för och efternamn på denne), skriver ni samma beteckning så placerar vi er i samma vagn.

All form av skadegörelse är strikt förbjuden, då det skulle innebära väldigt höga kostnader för Bajen Fans vilket kan äventyra framtida bortaresor. Dessutom finns även risken att Bajen Fans inte tillåts att arrangera tågresor framöver.

Viktigt!
Den som har sönder något, eller spyr, riskerar att själv bli återbetalningsskyldig för kostnaderna det medför.
Vi uppmanar därför alla att genomföra resan snyggt och värdigt.
Sätt inte upp stickers, håll rent och snyggt omkring er och respektera tågets personal samt våra tågvärdar.Nu kör vi!

Alla är välkomna men reser under eget ansvar!

Bokningen är stängd sedan 2018-04-07 19:00:00!