51%-resan

När: 26 augusti 2017, kl: 11:00
Plats: Tunavallen
Bokningsbar t o m: 2017-08-25

Afc Eskilstuna är ett hot mot den svenska föreningsdemokratin vi annars är stolta över. Klubben försöker kringå bland det viktigaste vi har - 51% regeln. Den 26 augusti intar vi Eskilstuna, manifestrerar riktig supporterkutur, mot den moderna fotbollen, mot afc.

OBS: kort resa, vissa bussar är utan WC

Samling: 11.00 på Gullmarsplans bussterminal. KOM I TID!

Avgång: 11.30

Ankomst: ca 13.30

Matchstart: 16.00 Tunavallen.

Hemkomst: ca 20.00

OBS! Med reservation för ändringar! Bokning är bindande även om tid, datum eller plats skulle flyttas.

Ev. ändringar annonseras via vår hemsida/sociala medier.

Om ni ska boka åt en gruppering skriver ni er grupps namn i medelandefältet. Om ni vill se till att ni hamnar på samma buss som er kompisar, se då till att ni skriver EXAKT samma beteckning i meddelandefältet (t.ex Katarina Sofia, Rågsved eller Bajenmupparna), skriver ni samma betckning sätter vi er på samma buss. Svårare än så är det inte!

Regler:

Bussvärdens ord är lag!

Minderåriga får inte nyttja alkohol på BFs resor.

All rökning (inkl. e-cigg) är strängt förbjudet på bussen.

Spyr du, eller om du tar sönder något på bussen, betalar du det bussbolaget fakturerar oss för detta.

Eventuella frågor eller funderingar kring resan skickas till anna.enhagen@bajenfans.se

Forza Bajen - bevara 51%-regeln.

Evenemanget är fullbokat!