Alla priser är angivna i SEK. Betalningsvillkor

Pris inklusive moms: 250,00 kr för medlem / 250,00 kr för övriga
Varav moms: 0,00 kr för medlem / 0,00 kr för övriga
Bokningsbar t.o.m: 2016-08-10

Nu är det dags igen, Aktuarieföreningen arrangerar after work i solen med aktivitet, nämligen boule!

Det blir bouleturnering med instruktör, anmälan är bindande och det kostar 250 kr per person. Dryck och eventuellt tilltugg finns att köpa på plats.

När är det? Onsdag den 24:e augusti, kl 17:30-19.30

Vart är det? Boulebar Rålambshov

Hur går det till? Från kl. 17.30 är vi välkomna för att köpa oss något att dricka eller bara mingla runt. Klockan 18 startar vi själva boulespelandet med instruktör som guidar oss i långa kast, korta kast, skruv och gruskrattande.

Hur anmäler jag mig? Observera att sista anmälningsdatum är onsdag 10/8 och att anmälan är bindande! Alla anmäler sig och betalar 250 kr via hemsidan. Du som är medlem använder den här länken : forening.foreningshuset.se/aktuarieforeningen/loggain

Om du inte är medlem i aktuarieföreningen är du såklart ändå väldigt välkommen men då anmäler du dig via nedanstående länk och betalar med kreditkort: https://forening.foreningshuset.se/aktuarieforeningen/evenemang/visa/8713-after-work-i-solen-med-boule-den-24e-augusti-2016

Eventuella frågor skickas till un@aktuarieforeningen.se alternativt skriv till oss på Facebook. Vi hoppas få se så många som möjligt och vill passa på att önska en riktigt glad sommar tills vi ses!

Med vänliga hälsningar,

Utskottet för Nätverkande:

Susanna Björkwall, FCG, Kia Buranakol, Sirius International, Daria Dalvarson, Folksam, Hanna Magnusson, Aktuariestudent, Peter Nord Andersson, BNP Paribas Cardif, Emilia Olofsson, FCG, Antje Prabel, SCOR Sweden Re, Emma Uddholm, Trygg-Hansa, Pontus Waltré, SPP.

Bokningen är stängd sedan 2016-08-10 20:59:00!