Alla priser är angivna i SEK. Betalningsvillkor

Plats: Digitalt
Pris: 995,00 kr
Bokningsbar t o m: 2021-04-15

Anmälan till detta nya nätverk inom SOI och deltagande vid samtliga dessa tre digitala programtillfällen med erfarenhetsutbyte kring Kategoristyrning.
Anmälan gäller endast medlemmar.

7:e maj

kl 9-12

”Att komma igång med kategoristyrning”
Täby kommun och  Göteborgs Stad berättar om och har en dialog kring sina erfarenheter av att komma igång med kategorisyrning i inköpsarbetet.
20:e maj

kl 13-16

”Det operativa arbetet med kategoristyrning”
Försvarets materialverk tillsammans med Västra Götalandsregionen berättar om och har en dialog kring sina erfarenheter av det operativa arbetet med kategoristyrning.
17:e sept

kl 9-12

” När vi har varit igång ett tag, vad har vi lärt oss, vad kunde vi gjort annorlunda”
Nacka kommun och Trafikverket berättar om hur deras resa varit när de arbetat under längre tid med kategoristyrning

Kostnad för denna pilotomgång av "Program för erfarenhetsutbyte" är 995 kr per deltagare för samtliga tre programtillfällen.
OBS antalet deltagare är begränsat till totalt 30 st – med en deltagare per organisation.

Som medlem gör du din bokning under Min Sida