Alla priser är angivna i SEK. Betalningsvillkor

Plats: Ring Knutstorp
Pris: 0,00 kr
Bokningsbar t o m: 2019-04-07
Övrigt: Notera medföljande barn/ungdomar tom 16 år med namn och ålder i rutan "Meddelande"

Välkommen till KAK Södra’s FamiljeBandag på Ring Knutstorp!

Söndagen den 7:e april inbjuder KAK Södra dig och din familj till en dag på racerbanan Ring Knutstorp. Grindarna öppnas kl 09:30.

Anmälan via denna länk är inte längre möjlig, anmäl er via Facebook alternativt dyk upp på Ring Knutstorp och ordna med betalning där.
Vi tar helst Swish men även kreditkort!

Inträde / Anmälningsavgift
- KAK-medlem 100kr
- Icke medlem 200 kr
- Barn upp till 16 år får fritt inträde i målsmans sällskap

Genom avgiften för inträdet/anmälan får du möjlighet att:
- Åka med Land Rover-klubben på den krävande terrängbanan
- Träffa våra partners och testa deras olika bilmodeller
- Umgås och ha trevligt i KAKs samlingslounge med god mat från Lucys restaurang eller ta en fika.

Anmälan:
Se nedan rubriker Tillval och Icke Medlem: Börja med att kryssa i de tillval du vill boka. Fortsätt sedan med att ange in dina personuppgifter betala med kort för att garantera plats. Varje deltagare registerar en anmälan för fullständiga uppgifter inför evenemanget.
Biljetter för evenemangen hämtas på dagen i KAK- kansliet på Ring Knutstorp.
OBS! Notera medföljande barn/ungdomar tom 16 år med namn och ålder i rutan "Meddelande"

Utöver ovan erbjuder vi dig ytterligare Aktiviteter/Tillval nedan. Dessa lägger du till vid din anmälan:

• Prova på Bankörning:
    Säkerhetsinformation, Instruktörsledd körning på banan med din egen bil. Hjälmtvång, egen registrerad bil & körkort krävs. Generellt gäller inte bilförsäkringen för bankörning. Kontrollera med ditt försäkringsbolag. Begränsat antal hjälmar finns att hyra 150 kr.
    Pris, 400 kr för 15 minuter, KAK medlemmar 200 kr.
  • Familjekörning:
    För hela familjen i lugn körning med egen bil på banan, Instruktörsledd körning efter föråkare. Hjälm frivilligt, 200 kr per bil max 4 personer. KAK-medlemmar Gratis.

•  Gokartkörning:
    10 min. 150 kr, KAK medlemmar 100 kr.
  • Åka med en förare 3 varv:
    400 kr, KAK medlemmar 300 kr. OBS I mån av bilar.

Man kan göra alla aktiviteterna mer än en gång. Vad gäller de aktiviteter som ingår i entrépriset är det bara att ställa sig sist i kön så får du vara med igen. För de aktiviteter som kostar går det bra att lösa flera biljetter på plats.

Anmälan görs under Tillval nedan.

För inbjudan och info som pdf klicka här:

Glöm inte ta med ditt KAK-medlemskort! Tanka bilen och det är vår, så inga vinter eller dubbdäck gäller.
OBS! Vi reserverar oss för eventuella justeringar i programmet.

Är du inte KAK-medlem?
Passa på att bli det nu! För deltagare i FamiljeBandagen är det extra förmånligt att bli KAK-Medlem. Ange FamiljeBandag vid din ansökan så erhåller du rabatterat pris för år 2019.
För mera info om KAK och medlemskap se vår hemsida www.kak.se

Välkommen!
KAK Södra Avdelning

Kontakter