FAI Informationsförvaltning 2016

När: 25 oktober 2016, kl: 09:00
Plats: IVA – Kungl IngenjörsVetenskaps-Akademien, Stockholm.
Bokningsbar t o m: 2016-09-21
Övrigt: Vänligen skriv i meddelanderutan ifall ni har några matallergier eller önskemål om specialkost.

Föreningen för arkiv och informationsförvaltning bjuder in till konferens 25-26 oktober 2016 - Informationsförvaltning 2016

Konferensen som sätter informationen I fokus, från skapande till bevarande. Två välfyllda dagar med e-förvaltning av information, webbarkivering, offentlighetsprincipen 250 år, informationsvärdering, processorienterad arkivredovisning, inspirations- och expertanföranden. En mötesplats för alla som jobbar med informationsförvaltning.

FAI är den ledande branschföreningen med rötter I Arkivrådet AAS och Svenska Arkivsamfundet.

Vi utvecklar informationsförvaltningen i Sverige och bidrar till dynamik, delaktighet och professionalism. För bästa möjliga medlemsnytta erbjuder vi olika typer av medlemskap för yrkesverksamma, studenter och organisationer.

T.o.m 1 september
Medlemspris 4 900 kr (medlem I FAI eller FALK)

Pris från 2 september
Medlemspris 5 900 kr (medlem I FAI eller FALK)

Ej medlem 6 900 kr

Studentpris
(Max 5 platser) 600 kr

Medlemsrabatter
Medlemmar I FALK går till medlemspris på FAI konferensen och medlemmar I FAI går till medlemspris på FALK konferensen. Glöm inte att bocka i tillvalet "jag är medlem i Falk" för att få rabatterat pris.

Priset inkluderar konferens, lunch, kaffe och trerätters middag.
Programmet är preliminärt med reservation för ändringar.
Anmälan är bindande.
Bokad plats kan överlåtas till kollega.

Om du önskar anmäla dig som student eller endast till forskarspåret mailar du din anmälan på info@fai.nu.

Plats
IVA Kungl Ingenjörsvetenskapsakademien, Grev Turegatan 16 i Stockholm, www.ivaskonferens.se.

Läs mer om konferensen i vårt program HÄR.

Sista anmälningsdag är 18 oktober. Anmäl dig nu på www.fai.nu

Vänligen ange bland nedan tillval ifall ni önskar delta på middagen.

Organisationsmedlemskap

Om ni önskar anmäla flera personer genom ett organisationsmedlemskap. Vänligen meddela namn och kontaktinformation (e-post adress) till info@fai.nu för de personer inom er organisation som ska associeras till ert organisationsmedlemskap.

Bokningen är stängd sedan 2016-09-21 08:00:00!