Alla priser är angivna i SEK. Betalningsvillkor

Föreningen FAI bjuder in till höstkonferens 13-14 oktober

Konferensavgift medlemmar 3 200 kr

Konferenspris ej medlemmar 3 700 kr

FAI är en momsbefriad ideell förening.

Medlemsrabatter

Medlemmar I FALK går till medlemspris på FAI konferensen. Glöm inte att bocka i tillvalet "jag är medlem hos FALK" för att få rabatterat pris.

Priset inkluderar konferens och dokumentation.
Programmet är preliminärt med reservation för ändringar.

Om du önskar anmäla dig som student bockar du i det nedan.

Avbokningsvillkor

Deltagarplats kan alltid överlåtas till kollega. Anmälan är avbokningsbar fram till och med 14 september 2020, en avbokningsavgift tas ut på 500 kronor. Efter 14 september är anmälan bindande.

Information med anledning av Corona

Vi har beslutat att genomföra konferensen som ett digitalt event och det kommer att finnas möjlighet att delta via LÄNK. Du har möjlighet att ställa frågor till talare i Livesändning via vår konferensapp och chatta med andra deltagare samt besöka digitala utställarrum.

Program för konferensen finner du HÄR.

Sista anmälningsdag 29 september.

Organisationsmedlemskap

Om ni önskar anmäla flera personer genom ett organisationsmedlemskap. Vänligen meddela namn och kontaktinformation (e-post adress) till info@fai.nu för de personer inom er organisation som ska associeras till ert organisationsmedlemskap.

OBS! Om ni inte fått någon bokningsbekräftelse per mail har bokningen inte gått igenom. Försök då boka igen eller kontakta oss info@fai.nu

Här finner ni FAI:s integritetspolicy, läs mer här

Boka tillval för konferensen nedan

Bokningen är stängd sedan 2020-10-06 20:59:00!