Informationsförvaltning 2018

Plats: Grev Turegatan 16 i Stockholm
Platser kvar: Obegränsat
Bokningsbar t o m: 2018-10-09
Övrigt: Vänligen skriv i meddelanderutan ifall ni har några matallergier eller önskemål om specialkost. Dessa uppgifter tas bort efter konferensens slut.

Föreningen för arkiv och informationsförvaltning bjuder in till konferens 16-17 oktober - Informationsförvaltning 2018

KONFERENSEN SOM SÄTTER INFORMATIONEN I FOKUS, FRÅN SKAPANDE TILL BEVARANDE
Två välfyllda dagar med informationsförvaltning i e-förvaltningen, arkivutredningen, dataskyddsförordningen, format, digitalisering och e-arkiv, inspirations- och expertanföranden. En mötesplats för alla som jobbar med informationsförvaltning.

FAI är den ledande branschföreningen medmer än 30 år av konferenser och fler än 6000 nöjda deltagare.

T.o.m 7 september
Medlemspris 5 400 kr (medlem I FAI eller FALK)

Pris från 8 september
Medlemspris 6 400 kr (medlem I FAI eller FALK)

Ej medlem 7 400 kr

Studentpris
(Max 5 platser) 600 kr

FAI är en momsbefriad ideell förening.

Medlemsrabatter

Medlemmar I FALK går till medlemspris på FAI konferensen och medlemmar I FAI går till medlemspris på FALK konferensen. Glöm inte att bocka i tillvalet "jag är medlem i Falk" för att få rabatterat pris.

Priset inkluderar konferens, lunch, kaffe och trerätters middag.
Programmet är preliminärt med reservation för ändringar.
Anmälan är bindande.
Bokad plats kan överlåtas till kollega.

Om du önskar anmäla dig som student mailar du din anmälan till info@fai.nu.

Plats
IVA Kungl Ingenjörsvetenskapsakademien, Grev Turegatan 16 i Stockholm, www.ivaskonferens.se.

Program för konferensen finner du här

Sista anmälningsdag är 9 oktober.

Vänligen ange bland nedan tillval ifall ni önskar delta på middagen samt vilka spår som ni är intresserade av att delta på.

Organisationsmedlemskap

Om ni önskar anmäla flera personer genom ett organisationsmedlemskap. Vänligen meddela namn och kontaktinformation (e-post adress) till info@fai.nu för de personer inom er organisation som ska associeras till ert organisationsmedlemskap.

Tillval:
Deltar i middagen : 0,00 kr för medlem / 0,00 kr för övriga
Jag godkänner att mitt namn och organisation finns med på deltagarlistor för nätverkande. : 0,00 kr för medlem / 0,00 kr för övriga
Jag godkänner utskick om erbjudanden från utställare genom att dela min e-postadress : 0,00 kr för medlem / 0,00 kr för övriga
Jag är medlem hos FALK : 0,00 kr för medlem / 0,00 kr för övriga
Spår - Formatspåret : 0,00 kr för medlem / 0,00 kr för övriga