Informationsförvaltning 2017

Plats: Grev Turegatan 16 i Stockholm
Platser kvar: Obegränsat
Bokningsbar t o m: 2017-10-23
Övrigt: Vänligen skriv i meddelanderutan ifall ni har några matallergier eller önskemål om specialkost.

Föreningen för arkiv och informationsförvaltning bjuder in till konferens 24-25 oktober - Informationsförvaltning 2017

KONFERENSEN SOM SÄTTER INFORMATIONEN I FOKUS, FRÅN SKAPANDE TILL BEVARANDE
Två välfyllda dagar med informationsförvaltning i e-förvaltningen, nordisk utblick, dataskyddsförordningen, registratur, förvaringsenheter
och FGS:er, arkitektur, digitalisering och e-arkiv, inspirations- och expertanföranden. En mötesplats för alla som jobbar med informationsförvaltning.

FAI ÄR DEN LEDANDE BRANSCHFÖRENINGEN MED RÖTTER I ARKIVRÅDET AAS OCH SVENSKA ARKIVSAMFUNDET
Med erfarenhet från mer än 30 år av konferensverksamhet.Vi bidrar till dynamik, delaktighet och professionalism. För bästa möjliga medlemsnytta
erbjuder vi olika typer av medlemskap för yrkesverksamma, studenter och organisationer.

T.o.m 15 september
Medlemspris 5 400 kr (medlem I FAI eller FALK)

Pris från 16 september
Medlemspris 6 400 kr (medlem I FAI eller FALK)

Ej medlem 7 400 kr

Studentpris
(Max 5 platser) 600 kr

FAI är en momsbefriad ideell förening.

Medlemsrabatter

Medlemmar I FALK går till medlemspris på FAI konferensen och medlemmar I FAI går till medlemspris på FALK konferensen. Glöm inte att bocka i tillvalet "jag är medlem i Falk" för att få rabatterat pris.

Priset inkluderar konferens, lunch, kaffe och trerätters middag.
Programmet är preliminärt med reservation för ändringar.
Anmälan är bindande.
Bokad plats kan överlåtas till kollega.

Om du önskar anmäla dig som student mailar du din anmälan på info@fai.nu.

Plats
IVA Kungl Ingenjörsvetenskapsakademien, Grev Turegatan 16 i Stockholm, www.ivaskonferens.se.

Läs mer om konferensen i vårt uppdaterade program HÄR

Sista anmälningsdag är 23 oktober, kl.12.00. Anmäl dig nu på www.fai.nu

Vänligen ange bland nedan tillval ifall ni önskar delta på middagen samt vilka spår som ni är intresserade av att delta på.

Organisationsmedlemskap

Om ni önskar anmäla flera personer genom ett organisationsmedlemskap. Vänligen meddela namn och kontaktinformation (e-post adress) till info@fai.nu för de personer inom er organisation som ska associeras till ert organisationsmedlemskap.

Bokningen är stängd sedan 2017-10-23 12:00:00!