1/2 STOCKHOLM - Möt finalisterna och se när vinnarna koras i Hälsopriset 2016.

När: 1 februari 2016, kl: 17:30
Plats: Dansmuseet, Drottninggatan 17, Stockholm
Platser kvar: Evenemanget är fullbokat!
Bokningsbar t o m: 2016-01-29
Övrigt: Anmälan är bindande. I priset ingår middag.

Välkomna till Dansmuséet måndagen den 1 februari 2016 mellan 17:30-21:00

2016 delar 1,6 & 2,6 miljonerklubben ut Hälsopriset för första gången. Missa inte möjligheten att vara på plats och se finalisterna på scenen.

Juryn består av bl.a. Carl-Jan Granqvist, Pamela Andersson Alselind, Sigrid Bárány, Gunnel Åkerman, Mai-Lis Hellenius, Tony Irving, Annika Jankell, Annette Lefterow och Alexandra Charles.

Kvällens värdar, som båda är initiativtagare till priset, är Alexandra Charles, ordförande i 1,6 miljonerklubben, och Annette Lefterow, konceptutvecklare av Hälsopriset.

Det blir en spännande kväll med Sveriges hälsoelit, scenframträdanden, dryck och en mingeltallrik bestående av Västerbottenpaj med sourcrème och dill, Fransk majskyckling, Rimmade laxrullader, Dragoncrème, Picklade säsongsrovor och Kuvertbröd med färskost. Om vegatariskt alternativ önskas skriver ni det i anmälan.

Följ vår blogg fram till prisutdelningen på www.2.6miljonerklubben.com

Evenemanget är fullbokat!