Alla priser är angivna i SEK. Betalningsvillkor

Mental Health Evening 12 okt

När: 12 oktober 2020, kl: 18:30
Plats: Online
Pris: 95,00 kr för medlem / 95,00 kr för övriga
Platser: Platser finnes
Bokningsbar t o m: 2020-10-12
Övrigt: Anmälan är bindande. När du anmält dig får du ett separat mail efter ett par dagar innehållandes en registreringslänk som du fyller i för att kunna ta del av webinariet. Glöm inte att leta bland skräpmailen om du inte hittar mailet.

Mental Health Evening "Tillsammans mot depression" 12 okt

Arbetet för Psykisk Hälsa är viktigare än någonsin. På grund av pågående pandemi ökar risken att drabbas ytterligare. 1,6 & 2,6 miljonerklubbens och Fonden för Psykisk Hälsas gemensamma arbete för psykisk hälsa fortsätter och den årliga galan Mental Health Evening är omformad till ett webinarium med temat "Tillsammans mot depression".  

Under webinariet "Tillsammans mot depression" kommer läkare och forskare inom området tillsammans med människor med egna erfarenheter dela med sig om vad depression är och hur det kan behandlas. Nya metoder och vad forskning hittills lett fram till kommer lyftas fram. Vi får en inblick i framtida och bättre behandlingsmetoder.

I specialistpanelen ingår överläkare och chef för internetpsykiatrin Cecilia Svanborg, Professor Mikael Landén, Ambassadör för (H)järnkoll Tove Lundin. Kvällen inramas av musik med Gladys del Pilar och hennes kör samt Alexandra Charles och Simon Kyaga som moderatorer.

Varmt välkommen till en kväll där vi tillsammans gör skillnad mot depression!  

Bokningen är stängd sedan 2020-10-12 15:00:00!