Alla priser är angivna i SEK. Betalningsvillkor

Karlskrona - Hälsodag

När: 20 september 2020, kl: 14:00
Plats: Skärva Gård, mellan Nättraby och Karlskrona (P-plats vid ladorna och Ekobutiken)
Platser: Platser finnes
Bokningsbar t o m: 2020-09-16
Övrigt: Fika ingår i priset. Vi promenerar oavsett väder. Föreläsningar inomhus. Anmälan är bindande. Vi följer FHM rekommendationer och har endast 45 platser till detta event.

Den 20 september är det äntligen dags att träffas igen för 1.6 & 2.6 miljonerklubbens årliga evenemang Hälsodagen.

En härlig eftermiddag med promenad i lugn takt och såklart med avstånd till varandra, vi lyssnar på 2 föreläsningar och njuter av en hälsosam fikastund. Allt i den vackra miljön på Skärva Gård.

På vår dag i Karlskrona, kommer Camilla Holmström från Friskis & Svettis att berätta för oss om vikten av att hålla oss igång, vi bjuds också på enkel stretchning.

Vår andra föreläsare, Henrik Wachtmeister, som driver Skärva Ekobutik med Karin Holm, kommer att berätta om filosofin bakom den och litet om Skärva. De har komponerat vår fika och butiken kommer självklart att hålla öppet för oss.

Vi kommer att hålla till i ladans konferenslokal under föreläsningarna. Här finns gott om plats och vi kan sitta på säkert avstånd mellan varandra.

Bokningen är stängd sedan 2020-09-16 20:59:00!