Alla priser är angivna i SEK. Betalningsvillkor

Plats: Scandic Karlskrona, Skeppsgossegatan 2
Platser: Platser finnes
Bokningsbar t o m: 2020-08-26
Övrigt: I priset ingår en alkoholfri välkomstdrink, vegetarisk buffé, bordsdryck samt kaffe. Övrig dryck kan köpas i baren. Anmälan är bindande. Inga biljetter skickas ut, det kommer finnas namnlistor i entrén.

Välkommen till en kväll med kvinnohjärtat i fokus

Torsdag 5 november bjuder 1,6 & 2,6 miljonerklubben in till Woman in Red på Scandic Hotel, Karlskrona.

Vi ser fram mot en härlig kväll med underhållande information, inspiration och glädje och har bjudit in föreläsare som på olika vis sätter fokus på hälsa och livsstil, så viktigt för hjärtat.

Cecilia Fagerstöm, professor och FOU-ledare och Kristina Borén, distriktsgymnast informerar om ett forsknings- och utvecklingsprojekt om stillasittande äldre.

Camilla Holmström, Friskis & Svettis, Karlskrona berättar om hur hon och hennes kollegor arbetar varje dag för att stärka vårt hjärta med fysisk aktivitet.

Susann Gustafsson, Butik Öljersjö, en livsstilsbutik i en unik miljö som säljer väl utvalda klädmärken, accessoarer och inredning, presenterar denna kväll vårens mode.

Maria Wells, artist, underhållning i tal och ton. Maria sjunger med showgruppen ”Vocalettes” som under tio säsonger gästat ”Rhapsody In Rock”. Hon har också under många år spelat revy med komikerparet Stefan & Krister, är grundare till vocalgruppen ”AVEC”, samt arbetat med showproduktion och showuppsättning på Ving/Thomas Cook.Maria är också författare. Debutboken ”Mammafällan” släpptes 2009

17.30 – Mingel

18.00 – Välkommen, buffé

18.45 - Cecilia Fagerstöm, professor och FOU-ledare samt Kristina Borén, distriktsgymnast. Stillasittande äldre med kommunal insats - hur ser det ut hos oss i Blekinge? - Ett forsknings- och utvecklingsprojekt som drivs av kommunerna och Region Blekinge.

19.15- Camilla Holmström, Friskis & Svettis Rör på dig för hjärtats skull - Hjärtats betydelse för vår hälsa är stor och – troligen - den viktigaste länken i vår må-bra-kedja. Vi har olika behov och förutsättningar men alla kan vi med hjälp av rörelse inte bara stärka hjärtat utan också motverka/lindra många av dagens livsstilssjukdomar. Kroppen är gjord för rörelse, häng med och utforska vad du själv kan göra för ditt hjärtats skull!

20.00 – Butik Öljersjö – modevisning, inspireras av vårens mode!

Ca 20.30 – Maria Wells, artist och underhållare som inspirerar i tal och ton

Ca 21.30 – Tack för ikväll!

Bokningen är stängd sedan 2020-08-26 20:59:00!