Alla priser är angivna i SEK. Betalningsvillkor

Plats: Hyllan, Saluhallen, S:t Eriks torg 8, Uppsala
Platser: Platser finnes
Bokningsbar t o m: 2020-03-12
Övrigt: I priset ingår lättare måltid och kaffe. Vin finns att köpa i baren. Anmälan är bindande. Inga biljetter skickas ut, det kommer finnas namnlistor i entrén.

Välkommen till en kväll med kvinnohjärtat i fokus!

Tisdag 17 mars bjuder 1,6 & 2,6 miljonerklubben in till Woman in Red i Hyllan, Uppsala.

Vi ser fram mot en fantastisk kväll med information, inspiration och glädje och har bjudit in föreläsare och underhållare som på olika sätt sätter fokus på hjärtat och livsstil.

Föreläser gör kardeologen Nina Johnston, Cecilia Linde professor i kardiologi och artisten Anna-Lena Brundin underhåller oss med tal och sång. Alexandra Charles är kvällens konferencer.

Under mars månad uppmärksammar Woman in Red ny forskning och vård på kvinnohjärtat runtom i landet. En kampanj som syftar till att fler kvinnor ska överleva hjärt- och kärlsjukdomar. Idag drabbas både äldre och yngre kvinnor av hjärt- och kärlsjukdomar – en av de vanligaste dödsorsakerna för kvinnor över 55 år. Ändå är kunskapen om kvinnohjärtat både inom forskning och bland allmänheten inte tillräcklig. Kampanjen Woman in Red sprider kunskap om kvinnors hjärt- och kärlsjukdomar samt samlar in pengar till klinisk forskning på kvinnohjärtat. Bakom kampanjen står 1,6 & 2,6 miljonerklubben tillsammans med insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa.

Registrering från 17.30

18.00 Alexandra Charles hälsar välkommen och berättar om 1,6 miljonerklubbens arbete

Lättare måltid och kaffe. Vin finns att köpa i baren.

Nina Johnston, "Mona Lisa blev bara 37 år"

Cecilia Linde, "Kvinnor, stress och hjärtproblem" Vad kan vi själva göra för att må bättre. Fokus på hjärtflimmer

19.50 - 20.00 Paus/bensträckare

Föreläsare

Anna-Lena Brundin, underhåller oss med tal och sång, ”Kvinnligt, manligt, mänskligt”

Lotteri med fina priser

21.00 Tack för ikväll

Välkommen!

Programmet uppdateras löpande.

Bokningen är stängd sedan 2020-03-12 20:59:00!